<strong>FRAMPÅ:</strong> - Du er søt, Einar. Er du gift? sier Lillian Müller til Einar Gelius i mandagens «4-stjerners middag», der også Esben «Esther» Pirelli og Maria Arredondo var til stede. Foto: TVNorge
FRAMPÅ: - Du er søt, Einar. Er du gift? sier Lillian Müller til Einar Gelius i mandagens «4-stjerners middag», der også Esben «Esther» Pirelli og Maria Arredondo var til stede. Foto: TVNorge Vis mer

- Jeg tror ikke samboeren hennes likte dette

Einar Gelius ble sjarmert i senk av tidligere Playboy-modellen Lillian Müller.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I TVNorge-programmet «4-stjerners middag» denne uka er det kjendisprest Einar Gelius (51), artist Maria Arredondo (25), den tidligere Playboy-modellen Lillian Müller (59) og sexolog Esben «Esther» Pirelli Benestad (61) som skal kjempe en har kokkekamp mot hverandre.

Først ut er Lillian Müller, som tidlig i programmet ikke legger skjul på sin beundring for Einar Gelius.

- Einar... Det kunne jeg se fra lang avstand, jeg sjekket deg nemlig på Google. Du er prest, og du drikker øl - det er det noen som har fortalt meg, sier Müller nesten umiddelbart når gjestene ankommer i mandagens episode.

Litt senere, når de nyter en drink ute i det fri, tar den 59 år gamle eks-modellen det hele enda et skritt videre.

- Du er søt, Einar. Er du gift? sier hun foran en noe fortumlet Gelius, som innrømmer at han ble glad for kommentaren han fikk av dagens vert.

- Det er hyggelig å få bekreftelse. Det er vi jo alle ute etter, og jeg må si jeg ble smigret av det, forteller han i programmet.

Til Seher.no forteller Gelius at det ikke bare var den første dagen at Lillian kommenterte hans vakre ytre.
 
- Hun gjorde det stadig vekk, hun ymtet frempå hver dag! Men hun har jo samboer i USA, og jeg tror ikke at han likte at hun møtte en prest. Men det er jo hyggelig å få oppmerksomhet, jeg ble litt sjarmert av henne, sier han spøkefullt til Seher.no.
 
- Ble det noe romantikk, Einar?

- He he, nei, det ble nok ingen romantikk. Det ble med kommentarene hun ga meg...

51-åringen har vært gjennom en tøff tid de siste månedene etter å ha vekket voldsomme reaksjoner da han i høst ga ut boka «Sex i Bibelen», der han blant annet skrev om egne sexerfaringer.

Senere ble det kjent at den kjente presten er fristilt fra sin prestegjerning.

Til Seher.no forteller han at han ikke har lagt ifra seg presteyrket av den grunn.

- Jeg er fortsatt prest, men tar meg en pause akkurat nå. Nå konsentrerer jeg meg heller om min nye bok. I tillegg driver jeg og holder foredrag for næringslivet. Jeg Trives godt med det, men savner å være prest på Vålerenga innimellom. Men jeg velger se framover, sier han til Seher.no.

«4-stjerners middag» ser du på TVNorge mandag-torsdag klokka 19.30. Se hele Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det gikk i sex nesten hele tiden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer