<strong>LYKKELIG:</strong> Artisten er for tiden lykkelig forelsket i Henry Beckwith, og ryktene skal ha det til at paret planlegger bryllup. Foto: All Over Press
LYKKELIG: Artisten er for tiden lykkelig forelsket i Henry Beckwith, og ryktene skal ha det til at paret planlegger bryllup. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg tror ikke på dietter

Geri Halliwell er endelig strålende fornøyd med bikinikroppen sin.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere Spice Girls-stjerne Geri Halliwell (38) har aldri lagt skjul på spiseforstyrrelsene hun slet med på begynnelsen av 2000-tallet. Nå innrømmer artisten imidlertid at hun endelig er komfortabel i sin egen kropp.

- Jeg følger ikke strenge dietter, fordi jeg har ikke tro på det. Jeg har gått på slankekurer som alle andre, men jeg er endelig komfortabel med den jeg er, sier hun ifølge Female First.

38-åringen er for tiden aktuell med sin nye bikinikolleksjon for kleskjeden Next, som hun håper kvinner uansett størrelse kan falle for.

- Jeg har selv vært i alle størrelser, og jeg vet hvor viktig der er å ha flatterende størrelser og design. Det er mange kvinner med store bryster som ønsker å se sexy ut - ikke umoderne - så jeg har laget bikinier som løfter brystene, men som fremdeles er komfortable.

Opp gjennom årene har 38-åringen på det «meste» veid 58 kilo, mens hun på det minste veide 44 kilo. Og det var etter at hennes nære venn Robbie Williams tok en prat med henne, at hun endelig søkte hjelp for spiseforstyrrelsen.

- Bulimien ville blitt verre om det ikke hadde vært for Robbie, fortalte hun nylig.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Geri tok en Pamela på stranda

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer