- Jeg tror ikke jeg vil gifte meg igjen

Ryan Reynolds innrømmer at han ikke er kommet over bruddet med kona.

<strong>SLUTT:</strong> I desember ble det kjent at Scarlett Johansson og Ryan Reynolds hadde tatt ut separasjon. Foto: Stella Pictures
SLUTT: I desember ble det kjent at Scarlett Johansson og Ryan Reynolds hadde tatt ut separasjon. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Like før jul kom sjokkbeskjeden om at filmstjernene Scarlett Johansson (26) og Ryan Reynolds (34) skulle skilles etter to års ekteskap.

Og nå innrømmer Reynolds at han ikke drømmer om å gifte seg igjen.

- Jeg tror ikke jeg vil gifte meg igjen. Men man tenker alltid over slike ting flere ganger, sier han ifølge Daily Mail til Details Magazine.

34-åringen sier også at han ikke er kommet over bruddet med kona.

- Jeg er ikke over det ennå. Ikke i det hele tatt. Men jeg regner med at det kommer noe godt ut av det når jeg er gjennom det. Alle typer kriser kan være bra. Man våkner av det. Jeg må si at jeg er en annen person enn jeg var for seks måneder siden, legger han til.
 
Ikke lenge etter bruddet med Johansson begynte amerikanske kjendisnettsteder å spekulere i om Johansson skal ha funnet tonen med den nesten dobbelt så gamle Hollywood-stjernen Sean Penn (50). Reynolds, på sin side, er ikke blitt koblet til noen nye kvinner ennå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fant tonen med eksen igjen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer