- Jeg tror ikke jeg kommer til å leve mye lenger

50 Cent skaper angst blant fansen.

HIP-HOP STJERNE: 50 Cent er en av verdens største stjerner innen hip-hop og er vant til å omgi seg på kjendisfester med vakre damer. Likevel hinter han på Twitter om at han ikke er fornøyd med livet. Foto: All Over Press
HIP-HOP STJERNE: 50 Cent er en av verdens største stjerner innen hip-hop og er vant til å omgi seg på kjendisfester med vakre damer. Likevel hinter han på Twitter om at han ikke er fornøyd med livet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hip-hop-stjernen 50 Cent, som egentlig heter Curtis Jackson (36), overlevde med et nødskrik da han i år 2000 ble skutt ni ganger i kroppen, etter at han forlot sin jobb som narkotikalanger til fordel for musikken.

Nå frykter imidlertid fansen at «In da club»-sangeren kan bli borte for gått, etter at han den siste uken har lagt ut meldinger på sin Twitterside, hvor han hinter om at han snart vil dø.

- Jeg skal være ærlig, jeg tror ikke jeg vil leve mye lenger. Det er derfor jeg startet min «Street King»-bevegelse skrev han tirsdag, og sikter til sin veldedighetsaksjon for å skaffe mat til sultende barn.

50 Cent hevder han imidlertid ikke går med planer om å begå selvmord.

- Å innse at livet er kort er ikke suicidalt. Hvis jeg dør i kveld, så vet jeg at jeg har tatt vare på de som tok vare på meg da jeg trengte det, skrev han senere samme dag.

Artisten har foreløpig ikke kommentert om det er sykdom eller andre helseproblemer som har fått ham til å legge ut Twitter-meldingene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Delte seng med talkshow-vert

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer