- Jeg tror ikke jeg klarer å tilgi ham

«Farmen»-deltager Finn Olav Odde reagerer kraftig etter å ha blitt kalt for «en ynkelig og motbydelig mann»...

SLÅR TILBAKE: - Det er første gang på mine 56 år at jeg har fått kjeft på den måten. Og det av en voksen mann også. En voksen mann, som i tillegg er politiker! Jeg synes virkelig han kunne holdt seg for god til dette, sier Finn Olav Odde, som slo ut Frank Tore Aniksdal i søndagens «Farmen». Foto: TV 2
SLÅR TILBAKE: - Det er første gang på mine 56 år at jeg har fått kjeft på den måten. Og det av en voksen mann også. En voksen mann, som i tillegg er politiker! Jeg synes virkelig han kunne holdt seg for god til dette, sier Finn Olav Odde, som slo ut Frank Tore Aniksdal i søndagens «Farmen». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det ble dramatisk i søndagens «Farmen» der årets kanskje aller største profil Frank Tore Aniksdal (44) måtte reise hjem etter å ha tapt kunnskapskonkurransen mot Finn Olav Odde (56). Men det var på «Tinget» rett før tvekampen tok til at det ble virkelig dårlig stemning.

- Hvis Finn reiser, da reiser en ynkelig og motbydelig mann. Så jeg håper at Frank blir værende, sa «Farmen»-deltager og Frank-kamerat Olav Harald Ulstein (51) foran alle de andre deltagerne.

- Holdt på å knekke sammen

Til Seoghør.no legger ikke Finn Olav skjul på at han synes utsagnet var et slag langt, langt under beltestedet.

- Jeg har ikke gjort ham noen ting. At han synes jeg er så forferdelig... Jeg skjemmes på hans vegne, forteller Finn Olav, som synes det var tøft å stå der og å motta skyllebøtta fra konkurrenten.

- Jeg er glad for at programleder Gaute ikke spurte meg om et svar på utspillet etterpå. Det var lett å høre på stemmen min at jeg holdt på å knekke sammen, mener han.

Ble helt stum

Telefonen til Finn Olav har ikke ligget stille etter at søndagens episode ble vist på TV, og ifølge arbeidskaren fra Opphaug har også fryktelig mange fra Olavs hjemplass Sykkylven ringt ham for å vise sin støtte og sympati etter «angrepet».

ELLEVILL JUBEL: Finn Olav la ikke skjul på sin begeistrin etter å ha sikret seg nok en uke på «Farmen»-gården.
ELLEVILL JUBEL: Finn Olav la ikke skjul på sin begeistrin etter å ha sikret seg nok en uke på «Farmen»-gården. Vis mer

- Det er første gang på mine 56 år at jeg har fått kjeft på den måten. Og det av en voksen mann også. En voksen mann, som i tillegg er politiker! Jeg synes virkelig han kunne holdt seg for god til dette.

- Hvordan opplevde du å komme tilbake til gården og til Olav?

- Jeg ble helt stum, men prøvde å snakke med Olav på vei tilbake etter tvekampen. Jeg prøvde å bli venn med ham igjen, men fikk et nei. Det var helt uaktuelt. Han sa han ikke hadde noe å trekke tilbake, medgir «Farmen»-deltageren.

«Farmen»-innspillingen var over i starten av oktober, men fortsatt er Finn Olav såret etter det som hendte på gården.

- Jeg tror ikke jeg klarer å tilgi ham. Jeg er skuffet og lei meg, det stikker rett og slett. Jeg har ikke ord. Jeg merker jeg blir varm bare jeg snakker om det.

- Den første til å beklage

Til Seoghør.no gir Olav Harald Ulstein uttrykk for at hans krasse kommentarer er tatt litt ut av sammenheng.

- Det er nok vanskelig for folk å oppfatte hva som faktisk er bakgrunnen for at jeg sier det jeg sier. Mange tror at jeg sa det jeg sa på grunn av hans valg av tvekamp-gren. Grunnen var heller at han brøt avtaler, noe som kommer dårlig fram i programmet, sier han.

- Hva tenker du om situasjonen nå i ettertid?

- Jeg skulle selvsagt ønske at ting ikke ble tatt ut av sin sammenheng, det hadde helt klart vært det beste for alle parter. Jeg kan ikke si annet enn at hvis han føler det på den måten, da er det bare å beklage.

Men 51-åringen fra Sykkylven står fortsatt for det han sa før tvekampen tok til.

- Finn Olav spilte et spill, tok meg i hånda - men brøt avtalene etterpå. Da må han tåle litt tyn. Men jeg er den første til å beklage hvis han føler som han gjør, selv om han må ta en stor del av skylden selv, sier Olav Harald Ulstein til Seoghør.no.

Neste «Farmen»-episode ser du på TV 2 mandag klokka 21.40.

LES OGSÅ: Her er mannen som tok seg  inn på «Farmen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer