- Jeg tror ikke jeg kan toppe dette!

Seoghør.no var med da Asgeir Borgemoen stilte opp i kappkjøring med Flåklypa-bilen «Il Tempo Gigante». Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Asgeir Borgemoen (41) har helt siden han så den norske filmen Flåklypa Grand Prix for første gang, drømt om å kjøre Reodor Felgens bil «Il Tempo Gigante».

Derfor lot han ikke skjul på at det kriblet i hele kroppen, da han i forbindelse med den nye sesongen av Viasat 4-programmet «Garasjen» - som har premiere mandag - fikk oppfylt sitt store ønske.

Sammen med Ivo Caprinos sønn, Remo Caprino, har han i anledning fått pusset opp den berømte bilen før de to stilte opp i en duell mot en av dagens sprekeste sportsbiler, fra det svenske bilmerket Koenigsegg.

- Dette er bilen over alle biler. Den er et nasjonalklenodium, sier Borgemoen til Seoghør.no.

Kappkjøringen startet imidlertid dramatisk, da den berømte bilen begynte å ryke foran kameraene.

Bakgrunnen for duellen er at designeren bak Koenigsegg-bilene, Christian von Koenigsegg, fikk ideen til dem etter å ha sett «Il Tempo Gigante».

Borgemoen smilte fra øre til øre etter de første rundene bak rattet i Flåklypa-bilen.

- Jeg tror ikke jeg kan toppe dette! Før har jeg sagt at jeg har kjørt alt utenom damplokk og «Il Tempo Gigante». Nå mangler jeg bare damplokk, men det er ikke så farlig, sier han og ler.

«Garasjen» ser du på Viasat 4 manager kl 21.30. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide.LES OGSÅ: Her hopper Asgeir ut av den rykende bilen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer