- Jeg tror ikke jeg hadde klart dette

Christer Falcks selvbilde fikk seg en kraftig knekk i «Vinter-Robinson».

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Programleder Christer Falck (42) er kjent for å slå hardt ned på deltakere som klager over leveforhold og mangel på mat under «Robinsonekspedisjonen».

Men under innspillingen av den første vinterutgaven av TV3s realityserie, hvor temperaturen flere ganger sank under 30 kuldegrader, måtte den nyforelskete 42-åringen innrømme at forholdene var i tøffeste laget for ham.

- Jeg tror kanskje dette er noe jeg ikke hadde klart. Jeg tror det hadde blitt for kaldt for meg. Jeg har alltid trodd at jeg er en vintermann og gått og sagt til folk at jeg er en sånn skogs- og fjellfyr. Det stemmer ikke.

- Jeg hadde kanskje holdt en uke, men tenk deg, de skal holde på i fem uker. Det er mye å være ute i snøen, sier han til Seoghør.no

I løpet av innspillingen ble temperaturen så lav, at deltagerne en gang måtte evakueres, fordi TV3 fryktet for deres helse.

Christer Falck - som vant den første utgaven av «Robinsonekspedisjonen» i 1999 før han senere ble programleer  - sier at forholdene i Telemark var mer utfordrende enn i noen av sommer-versjonene av serien.

- Jeg er varm på kroppen, men problemet er i ansiktet.

- Her er det konstant minus 20 grader. En gang jeg skulle gjøre noe med fire av deltagerne, og ikke hadde snakket på en stund, klarte jeg nesten ikke snakke. Ansiktet hadde fryst fast, sier han til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kom på fest med Paradise-kjæresten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer