- Jeg tror ikke jeg hadde hatt sjanse i «Idol jr.»

Årets «Idol jr»-dommere gjorde alle suksess i ung alder på TV-skjermen, men to av dem er usikre på om de hadde klart å hevde seg i TV 2s nye talentkonkurranse for barn.

UNGE TALENTER: Slik så årets «Idol jr.»-dommere ut da de selv gjorde suksess i «Idol»: (f.v.) Margaret Berger, Alejandro Fuentes, Aleksander Denstad With og Sandra Lyng Haugen Foto: TV 2/Bjørgli & Bergersen/Jan Petter Dahl
UNGE TALENTER: Slik så årets «Idol jr.»-dommere ut da de selv gjorde suksess i «Idol»: (f.v.) Margaret Berger, Alejandro Fuentes, Aleksander Denstad With og Sandra Lyng Haugen Foto: TV 2/Bjørgli & Bergersen/Jan Petter Dahl Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag er det klart for premiere på TV 2s nye talentkonkurranse for barn, «Idol jr.». I juryen sitter fire artister, som alle var unge da de gjorde suksess i «Idol».

Margaret Berger  (28) kapret en 2. plass i konkurransen i 2004, mens Alejandro Fuentes (26) kom på tredjeplass året etter. Sandra Lyng Haugen (27) kom på fjerdeplass i 2004, mens Aleksander Denstad With (27) vant hele konkurransen i 2006.

I dag er alle fire etablerte artister, men Aleksander og Alejandro sier til Seoghør.no at de ikke tror de hadde klart å hevde seg, dersom de hadde vært med da de var barn.

SLIK SER DE UT I DAG: Margaret Berger, Alejandro Fuentes, Aleksander Denstad With og Sandra Lyng Haugen er dommere i den første sesongen av «Idol jr.». Foto: Roy Darvik/TV 2
SLIK SER DE UT I DAG: Margaret Berger, Alejandro Fuentes, Aleksander Denstad With og Sandra Lyng Haugen er dommere i den første sesongen av «Idol jr.». Foto: Roy Darvik/TV 2 Vis mer

- Da jeg var fem kunne jeg ikke synge. Jeg begynte ikke med det før jeg var 15. Så jeg tror ikke jeg hadde hatt noen sjanse, ikke i det hele tatt, sier han og ler.

Aleksander Denstad With mener nivået på barna som er med i «Idol jr.» er mye høyere enn han trodde på forhånd.

- De er mye flinkere enn vi var da vi var små. De har hatt YouTube hele livet og de har lært og lært.

Begynte å synge for damenes skyld

Alejandro har gjort suksess både som soloartist og sammen med «gitarkameratene» Kurt Nilsen, Espen Lind og Askil Holm.

Men til Seoghør.no avslører han at det ikke var drømmen om å bli popstjerne, som var den viktigste grunnen til at han slo igjennom som artist.

Se intervju med Alejandro og Aleksander her:

- Jeg begynte på ungdomsskolen for å få draget på damene. Jeg kunne jo ikke spille fotball eller noen ting. Og det funket jo, sier artisten - som i juni giftet seg med Christina Kobbeltvedt (24) - med et smil.

«Idol jr.» sendes på TV 2 onsdag kl 20.

LES OGSÅ: - Dette er den beste dagen i mitt liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer