Ozzy Osbourne:

- Jeg tror ikke jeg er sex-avhengig

Ozzy Osbourne gjør helomvending.

TØFT ÅR: Sharon Osbourne valgte å tilgi ektemannen Ozzy for sidespranget og ga ham en ny sjanse. Foto: NTB Scanpix
TØFT ÅR: Sharon Osbourne valgte å tilgi ektemannen Ozzy for sidespranget og ga ham en ny sjanse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: I mai i fjor ble det kjent at det profilerte ekteparet Ozzy (68) og Sharon Osbourne (64) skulle skilles etter 33 års ekteskap.

Årsaken var at Ozzy gjentatte ganger hadde vært utro, sist med den 22 år yngre frisøren Michelle Pugh.

I juli valgte likevel Sharon, som har tre voksne barn med Black Sabbath-stjernen, å ta ektemannen tilbake, og kort tid senere stod Ozzy frem som sex-avhengig.

- Ozzy Osbourne har de siste seks årene slitt med sex-avhengighet. Han ønsker å beklage seg overfor alle kvinnene han har hatt seksuelle forhold med. Etter at forholdet til Ms. Pugh ble avslørt, har Ozzy vært under intens behandling, avslørte artistens talsperson den gang til People.

Nå angrer Ozzy på denne uttalelsen og tar tilbake det hele.

OFFENTLIG SKANDALE: Frisøren Michelle Pugh (avbildet) er kvinnen Ozzy skal ha vært utro med. Foto: NTB Scanpix
OFFENTLIG SKANDALE: Frisøren Michelle Pugh (avbildet) er kvinnen Ozzy skal ha vært utro med. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg er medlem av et jævla rockeband, er jeg ikke? Det har alltid vært groupies. Jeg ble akkurat fersket, gjorde jeg ikke? Jeg vedder for at andres ekteskap heller ikke er problemfrie. I alle ekteskap vokser man fra hverandre hvis man ikke tilbringer nok tid sammen, og det var en del av vårt problem. Jeg tror ikke at jeg er sex-avhengig, sier han til The Times, ifølge People.

Elskerinnen kjøpte aldri historien

I stedet hevder 68-åringen at sidespranget skjedde fordi han følte seg ensom.

- Sharon er en arbeidsnarkoman, og det er fantastisk. Men hva skal jeg gjøre hvis hun kommer hjem fra «X Factor» og vil gå rett i seng? Da blir jeg sittende med tommelen i rumpa og vente på henne. Det er når menn er alene de ender opp med å gjøre dumme ting, forklarer han.

Elskerinnen, Michelle Pugh, sa allerede i fjor sommer at hun ikke trodde på at rocke-stjernen var sex-avhengig. Hun hadde nemlig kjent Ozzy i over ett år før han la an på henne.

- Forholdet mellom oss føltes som gammeldags romantikk. Jeg elsket det. Når jeg sier at han ga meg mitt livs største kjærlighet, mener jeg det, uttalte hun den gang til nettstedet.

Og Pugh holder fremdeles fast ved dette.

- Jeg er så heldig at jeg er omringet av intelligente mennesker. Ingen av oss kjøpte historien talspersonen hans fortalte om sex-avhengighet. Med mindre det kommer direkte fra Ozzy selv, så vet vi alle hvem som snakker på hans vegne, sier hun til People.

BERØMT FAMILIE: På starten av 2000-tallet gjorde Kelly (t.v), Ozzy, Sharon og Jack stor suksess med reality-serien «The Osbournes». Her delte de gledelig fra sine mange opp- og nedturer. Foto: NTB Scanpix.
BERØMT FAMILIE: På starten av 2000-tallet gjorde Kelly (t.v), Ozzy, Sharon og Jack stor suksess med reality-serien «The Osbournes». Her delte de gledelig fra sine mange opp- og nedturer. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Beckham avslører hemmeligheten bak sitt lykkelige ekteskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer