GODT FORHOLD: Anna Nicoles sønn, Daniel, døde bare måneder før moren. I følge kilder var de to ekstremt nære hverandre. Foto: Scanpix
GODT FORHOLD: Anna Nicoles sønn, Daniel, døde bare måneder før moren. I følge kilder var de to ekstremt nære hverandre. Foto: ScanpixVis mer

– Jeg tror ikke Annas død var en ulykke

Forfatteren av ny bok hevder å ha bevis for at skandalemodellens brå død i 2007 ikke skyldtes en ulykke likevel.

SEOGHØR.NO: I februar i 2007 kom sjokknyheten om at Playboy-modellen og skuespilleren Anna Nicole Smith var død. Hun ble bare 39 år gammel.

Blondinen ble funnet bevisstløs på hotellrommet sitt i Florida og ble hastet til et sykehus i nærheten, men livet sto ikke til å redde.

POPULÆRE: Anna Nicole var kjent for sine store fordeler og karismatiske vesen. Her er hun på den røde løperen i 2004. Foto: Scanpix
POPULÆRE: Anna Nicole var kjent for sine store fordeler og karismatiske vesen. Her er hun på den røde løperen i 2004. Foto: Scanpix Vis mer

Tre uker etter at hun ble begravet, kom avsløringen om at Annas kropp inneholdt metadon, beroligende midler og slankepiller da hun ble funnet; ifølge legene var dette dødsårsaken.

Men det er én som slett ikke er fornøyd konklusjonen. Forfatter og filmprodusentBryn Hammond mener nemlig at den barmfagre skjønnheten ble drept.

I boken «A Case For Murder: Anna Nicole Smith Files» hevder Bryn at han har nye bevis i saken.

Saken fortsetter under bildet.

– Jeg tror ikke at Annas død var en ulykke. Politiet ødela etterforskningen ved å ikke sikre bevisene på åstedet. I tillegg var det flere av nøkkelvitnene som løy, sier han til RadarOnline.

Etter å ha snakket med den avdøde stjernens kollegaer, venner og familie, konkluderer Bryn med at «det har skjedd noe kriminelt». Han sier også at han håper at boken, som kommer ut i dag, vil få politiet til å gjenåpne saken.

– Min første kopi av boken skal sendes rett til politiet i Los Angeles, avsluttet forfatteren.

LES OGSÅ: Anna Nicoles datter (6) er modell