– Jeg tror ikke Annas død var en ulykke

Forfatteren av ny bok hevder å ha bevis for at skandalemodellens brå død i 2007 ikke skyldtes en ulykke likevel.

GODT FORHOLD: Anna Nicoles sønn, Daniel, døde bare måneder før moren. I følge kilder var de to ekstremt nære hverandre. Foto: Scanpix
GODT FORHOLD: Anna Nicoles sønn, Daniel, døde bare måneder før moren. I følge kilder var de to ekstremt nære hverandre. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I februar i 2007 kom sjokknyheten om at Playboy-modellen og skuespilleren Anna Nicole Smith var død. Hun ble bare 39 år gammel.

Blondinen ble funnet bevisstløs på hotellrommet sitt i Florida og ble hastet til et sykehus i nærheten, men livet sto ikke til å redde.

POPULÆRE: Anna Nicole var kjent for sine store fordeler og karismatiske vesen. Her er hun på den røde løperen i 2004. Foto: Scanpix
POPULÆRE: Anna Nicole var kjent for sine store fordeler og karismatiske vesen. Her er hun på den røde løperen i 2004. Foto: Scanpix Vis mer

Tre uker etter at hun ble begravet, kom avsløringen om at Annas kropp inneholdt metadon, beroligende midler og slankepiller da hun ble funnet; ifølge legene var dette dødsårsaken.

Men det er én som slett ikke er fornøyd konklusjonen. Forfatter og filmprodusentBryn Hammond mener nemlig at den barmfagre skjønnheten ble drept.

I boken «A Case For Murder: Anna Nicole Smith Files» hevder Bryn at han har nye bevis i saken.

Saken fortsetter under bildet.

– Jeg tror ikke at Annas død var en ulykke. Politiet ødela etterforskningen ved å ikke sikre bevisene på åstedet. I tillegg var det flere av nøkkelvitnene som løy, sier han til RadarOnline.

Etter å ha snakket med den avdøde stjernens kollegaer, venner og familie, konkluderer Bryn med at «det har skjedd noe kriminelt». Han sier også at han håper at boken, som kommer ut i dag, vil få politiet til å gjenåpne saken.

– Min første kopi av boken skal sendes rett til politiet i Los Angeles, avsluttet forfatteren.

LES OGSÅ: Anna Nicoles datter (6) er modell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer