MOTERIKTIG MAGE: Kjendisstylist Jan Thomas gleder seg til å se hvordan Tone Damli Aaberge vil kle sin voksende mage gjennom vinteren.  Foto: Se og Hør
MOTERIKTIG MAGE: Kjendisstylist Jan Thomas gleder seg til å se hvordan Tone Damli Aaberge vil kle sin voksende mage gjennom vinteren. Foto: Se og HørVis mer

- Jeg tror hun vil vise mye mage og mye bein

Jan Thomas tipper at vi får se en urban og kul Tone Damli som gravid.

SEOGHØR.NO: Tone Damli Aaberge (25) avslørte mandag at hun venter barn med Markus Foss (31). Paret viste seg offentlig som kjærester for første gang under Se og Hørs store kjendisgalla 3. november, hvor Se og Hørs motepoliti Jan Thomas kåret popsangeren til «Årets best kledde kvinne».

Jan Thomas gleder seg til å se hvordan Tones stil utvikler seg nå som hun er gravid.

- Jeg tror at Tone kommer til å kle seg veldig bra. For det første så jobber hun med en dyktig stylist, og så er hun veldig glad i klær selv. Jeg tror hun vil finne sin egen, urbane og unge gravidstil, spår Jan Thomas.

- Hvis vi ser på de unge mødrene i Hollywood i dag, så ser vi at de fleste ikke forandrer stilen sin – de tilpasser den. Jessica Simpson er et godt eksempel - hun gjorde hele graviditeten veldig kul.

Jan Thomas tror på ingen måte at popartisten kommer til å skjule den voksende magen sin.

- Hun kommer nok tvert imot til å velge klær som framhever den. Også tror jeg hun vil vise mye bein og fortsette å gå i høye hæler, fastslår kjendisstylisten.  

Høstens motebilde består ifølge Jan Thomas av mye som kan tilpasses gravide.

- Tone kan ta i bruk flere av høstens store trender. Tykkere stoffer som fløyel, tweed og ull. Tykke strømper, lekre skoletter og kardigans. Og når hun på vårparten er høygravid, tipper jeg vi får se henne i kjoler med empireliv, sier han.

BLIR FORELDRE: Tone og Markus ble et par tidlig i sommer, etter å ha kjent hverandre i åtte år. Neste vår blir de foreldre for første gang.  Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
BLIR FORELDRE: Tone og Markus ble et par tidlig i sommer, etter å ha kjent hverandre i åtte år. Neste vår blir de foreldre for første gang. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

Det var fortsatt ingen tegn til babymage da Tone for knappe tre uker siden gikk på den røde løperen iført en kroppsnær minikjolen fra Hervé Léger, som også er en stor favoritt hos Hollywood-stjernene. Men snart vil nok kulen vise seg.

– Hvis alt går som det skal, blir Tone og Markus foreldre på vårparten 2014, skrev artistens manager David Eriksen i en pressemelding mandag formiddag.

David var én av de to personer popstjernen takket da Jan Thomas overrakte prisen under Kjendisgallaen 2013. Den andre var hennes faste stylist.

–  Jeg vil takke spesielt to folk. Hedda Skoug som har stylet meg i hele år til ulike ting når jeg ikke har orket eller fått det til selv. Så vil jeg takke David Eriksen som er motepoliti nummer to og som jeg ringer når jeg lurer på om jeg kan ha på meg noe. Tusen takk, sa Tone fra scenekanten.

Jan Thomas synes ikke at Tone skal la seg stresse av at hun har blitt titulert som landets best kledde kvinne.

- Hun skal bare kose seg med det vidunderlige barnet som vokser inne i henne, og la maskineriet rundt henne tenke på resten.

LES OGSÅ: Se hva som skjedde på fotoshoot med Stian Blipp og Tone Damli