Prins William:

- Jeg tror hun kommer til å bli et problem når hun blir eldre

Prins George og prinsesse Charlotte er som barn flest.

BARN: Prinsesse Charlotte (2) og prins George (4) er som barn flest, ifølge deres far prins William. Foto: AFP
BARN: Prinsesse Charlotte (2) og prins George (4) er som barn flest, ifølge deres far prins William. Foto: AFP Vis mer

(Seoghør.no): Tidligere denne måneden kom den glade nyheten om at prins William (35) og hertuginne Kate (35) venter sitt tredje barn sammen.

Paret har prins George (4) og prinsesse Charlotte (2) fra tidligere, og nylig avslørte William detaljer om deres to barn.

- En ape

Den 35 år gamle prinsen var på besøk på Liverpool Aintree University Hospital da han åpnet seg en for pasient, hvor han skal ha avslørt at prinsesse Charlotte trolig vil by på utfordringer når hun blir eldre.

TREBARNSFORELDRE: Snart blir den lille familien på fire snart til fem. William og Kate venter sitt tredje barn. Foto: Shutterstock
TREBARNSFORELDRE: Snart blir den lille familien på fire snart til fem. William og Kate venter sitt tredje barn. Foto: Shutterstock Vis mer

- Jeg tror hun kommer til å bli et problem når hun blir eldre, sier den kommende trebarnsfaren.

- Alle fedre sier det, legger han til.

Kommentaren hans kommer trolig som en overraskelse for mange ettersom at den to år gamle prinsessen bestandig ser svært sjarmerende ut, ifølge Daily Star.

Trolig er både George og Charlotte som barn flest, noe den stolte pappaen selv bekrefter.

- George styrer skuta og Charlotte er ikke langt bak.

Likevel avslører også William at den lille prinsessen er som «en liten glede fra himmelen» mens hans sønn er «en liten ape», skriver nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

SINT: Prinsesse Charlotte (2) slo seg skikkelig vrang da den britiske kronprinsfamilien skulle gå om bord i flyet på vei hjem fra offisielt besøk i Tyskland. Video: CNN Vis mer

Prins William og hertuginne Kate giftet seg i 2011 og tidligere denne måneden delte de den glade nyheten om familieforøkelsen.

SAMMEN MED PAPPA: Prins George var med pappa prins William på flyshow tidligere i år. Foto: Shutterstock
SAMMEN MED PAPPA: Prins George var med pappa prins William på flyshow tidligere i år. Foto: Shutterstock Vis mer

- Hertugen og Hertuginnen av Cambridge er veldig glade for å annonsere at hertuginnen venter sitt tredje barn, skrev det britiske kongehuset på Twitter.

Var syk første skoledag

Gravide hertuginne Kate har så langt ikke hatt et spesielt godt svangerskap.

Hun har nemlig utviklet det sjeldne graviditetssykdommen «hyperemesis gravidarum», eller ekstrem svangerskapskvalme - som det heter på norsk.

Det innebærer blant annet kvalme, vektnedgang og dehydrering. Det er kjent at hertuginnen ikke har hatt det spesielt bra frem til nå, men sykdommen har gjort det umulig for henne å følge eldstesønnen til sin første skoledag.

Da nyheten kom skrev Sky News at hertuginnen hadde satt alle sine kongelige plikter til side nå som tilstanden hennes er så dårlig.

Saken fortsetter under bildet.

OPPVEKST: Prins William og hertuginne Kate vil trolig gi barna en så normal oppvekst som mulig. Her var den lille familien på besøk i Tyskland i juli. Foto: Shutterstock
OPPVEKST: Prins William og hertuginne Kate vil trolig gi barna en så normal oppvekst som mulig. Her var den lille familien på besøk i Tyskland i juli. Foto: Shutterstock Vis mer

Omlag 3,5 av 1000 kvinne får symptomene som Kate nå opplever.

Hun har lidd av samme tilstand også gjennom sine to tidligere svangerskap, men det har ikke gått utover hennes personlige program i like stor grad som nå.

Da prins George startet på skolen tidligere denne måneden var Kate for dårlig til å følge sønnen til første skoledag. Prins William tok derfor saken i egne hender og så svært stolt ut da han fulgte 4-åringen til Thomas´s Bettersea, en privatskole som ligger sør i London.

LES OGSÅ: Så mye tjener de svenske kongebarna