USIKKER: - Av en eller annen grunn prøvde jeg å framstå som en erfaren mann som hadde gjort dette før, forteller Shia til Playboy Magazine om sexdebuten sin. Foto: All Over Press
USIKKER: - Av en eller annen grunn prøvde jeg å framstå som en erfaren mann som hadde gjort dette før, forteller Shia til Playboy Magazine om sexdebuten sin. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg tror hun gjennomskuet det

Shia Labeouf spilte erfaren mann første gangen han hadde sex.

SEHER.NO: "Transformers"-stjernen Shia LaBeouf (22) er kanskje en selvsikker skuespiller i dag, men ifølge ham selv har ikke dametekket alltid vært der.

Til Playboy Magazine forteller LaBeouf at han nesten ødela sin første seksuelle opplevelse med å late som han var mer erfaren enn det han var.

Skuespilleren misten jomfrudommen for fire år siden, da han var 18 år, og innrømmer at natten var en katastrofe fra ende til annen.

- Av en eller annen grunn prøvde jeg å framstå som en erfaren mann som hadde gjort dette før. Jeg fortalte ikke jenta at jeg var jomfru, og at jeg egentlig var kjempenervøs.

LaBeouf forteller at første gangen fant sted på et hotel i Montreal, Canada, og at det hele var en rar situasjon.

- Å kle seg naken var merkelig. Det var første gangen jeg var naken foran en jente i et lyst rom, uten mulighet til å gjemme meg.

- Det ble ganske for åpenlyst at jeg ikke hadde peiling på hva i svarte jeg drev med, og jeg tror hun gjennomskuet det...

Til tross for den dårlige starten, endte "Transformers"-stjernen og den utvalgte jenta opp med et langvarig forhold, og ifølge ContactMusic hjalp hun ham etterhvert med å bli en bedre elsker.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jobber igjen etter bilulykke