- Jeg tror han tenkte «vestkantdritt» om meg

At Live Nelvik og Tore Sagen skulle gifte seg og få barn, lå definitivt ikke alltid i kortene.

FANT TONEN TIL SLUTT: NRK-paret Live Nelvik og Tore Sagen var kolleger i flere år før de fikk øynene opp for hverandre. Etter dét gikk det fort i svingene for paret. Her poserer de sammen under Gullruten i Bergen i mai 2014. Foto: Fameflynet Norway
FANT TONEN TIL SLUTT: NRK-paret Live Nelvik og Tore Sagen var kolleger i flere år før de fikk øynene opp for hverandre. Etter dét gikk det fort i svingene for paret. Her poserer de sammen under Gullruten i Bergen i mai 2014. Foto: Fameflynet Norway Vis mer

SEOGHØR.NO: Live Nelvik (31) og Tore Sagen (34) er i dag kanskje NRKs mest profilerte humorpar.

Men de første årene de to var kolleger i radiokanalen P3, var en romantisk sameksistens langt fra en realitet. Det avslører Live overfor Dagbladet Magasinet.

- Vi snakket aldri ordentlig sammen og hadde dårlig inntrykk av hverandre. Jeg tror han tenkte «vestkantdritt» om meg. Men så havnet vi ved siden av hverandre på en jobbmiddag for tre år siden, og da gnistret kjemien på én kveld. Så var det gjort, minnes 31-åringen overfor Dagbladet Magasinet.

Det gikk ikke lange tiden før «Underholdningsavdelingen»-Live og «Radioresepsjonen»-Tore forlovet seg, og i april 2012 kom datteren Liv (2) til verden.

JOBBROMANSE: Under en jobbmiddag i P3 gnistret plutselig kjemien mellom Tore og Live. Her feirer paret NRK P3s 20-årsjubileum på utestedet Seeds i Oslo våren 2013.  Foto: FameFlynet Norway
JOBBROMANSE: Under en jobbmiddag i P3 gnistret plutselig kjemien mellom Tore og Live. Her feirer paret NRK P3s 20-årsjubileum på utestedet Seeds i Oslo våren 2013. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

- Det blir digg å begynne å jobbe igjen etter mammapermen, men det er overraskende hyggelig å være sammen med barn. Jeg koser meg veldig og ammer og ser på mange dårlige realityserier, fortalte den nybakte moren til Seoghør.no på sommerens ELLE-fest i 2012.

Måtte holde igjen familieforøkelse

Overfor Dagbladet Magasinet forteller Oslo-kvinnen, som neste helg leder prisutdelingen P3 Gull, at parets førstefødte like gjerne kunne ha kommet tidligere.

VAR FORSINKET: Live strålte i sin spesiallagde brudekjole fra TSH i august 2013, og gledet seg til vielsen - selv om hun var sent ute. Foto: FameFlynet Norway
VAR FORSINKET: Live strålte i sin spesiallagde brudekjole fra TSH i august 2013, og gledet seg til vielsen - selv om hun var sent ute. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Vi er stolte over at vi klarte å vente så lenge, vi. Egentlig var vi klar for barn etter tre måneder. Det føltes som om naturen tok over og ga beskjed om at vi måtte formere oss. Fornuften gjorde at vi klarte å vente ett år med å lage barn, så vi ikke så helt dust ut, innrømmer NRK-solstrålen i avisens portrettintervju.

Og i august 2013 ble foreldreparet smidd i hymens lenker i strålende sensommervær på Hukodden Strandrestaurant i Oslo, selv om en stressa Live - i spesialdesignet kjole fra TSH - dengang sa til Seoghør.no at hun var for sent ute til vielsen.

Og ektemannen Tore er formodentlig også svært lykkelig over at han gav vestkantjenta Live, som vokste opp på øvre Smestad, en sjanse.

- Med kjærligheten går det fantastisk, det er veldig ferskt, men vi har det veldig fint sammen, fortalte han til Se og Hør i oktober 2010.

LES OGSÅ: Jennys mamma fikk hetta av brudekjolespørsmål