Kevin Vågenes:

- Jeg tror han hadde jukset på alderen

Snakker ut om sin verste Tinder-opplevelse.

TINDER-TRØBBEL: Kevin Vågenes (32) har gjort braksuksess med TV-serien «Parterapi» på NRK. Nå åpner han opp om sitt eget kjærlighetsliv. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
TINDER-TRØBBEL: Kevin Vågenes (32) har gjort braksuksess med TV-serien «Parterapi» på NRK. Nå åpner han opp om sitt eget kjærlighetsliv. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Den unge komikeren Kevin Vågenes (32) har hatt stor suksess med den humoristiske TV-serien «Parterapi» på NRK det siste året, hvor han spiller en rekke karakterer som sliter i forholdet og som får hjelp av en parterapeut.

Mange av karakterene er inspirert av virkelige personer, og han har høstet svært gode kritikker for å ta kjærestepar og deres problemer på kornet.

Se og Hør møtte Vågenes i forbindelse med utdelingen av Humorprisen, hvor han stakk av med prisene i kategoriene «Årets humorprogram» og «Årets morsomste på TV» for «Parterapi» på NRK.

Lurt av Tinder-date

På skjermen spiller han en rekke mennesker i forhold, men privat er han selv singel. Han legger ikke skjul på at han nyter singeltilværelsen.

- Jeg har det veldig fint som singel. For noen år siden stresset jeg veldig med å få kjæreste, men nå tar jeg det litt mer med ro. Akkurat nå har jeg ingen, sier han til Se og Hør.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

32-åringen innrømmer også at han er på Tinder, hvor han har begynt å få mange meldinger fra folk som kjenner han igjen fra TV-serien. Vågenes avslører også at han har noen heller uheldige Tinder-stevnemøter bak seg.

- Det var en som hadde sendt ekstremt gamle bilder av seg selv, så han var definitivt 10 år eldre enn han så ut på bildene, og jeg tror også at han hadde jukset på alderen, sier han.

Vågenes visste ikke dette før han møtte ham, og trodde bare at han skulle på en uskyldig Tinder-date.

- Jeg er ganske konfliktsky, så jeg tror ikke jeg reagerte så veldig der og da. Jeg lot som jeg hadde det hyggelig. Han merket nok veldig godt at det ikke var noe stemning for en date nummer to, ler 32-åringen.

- Det hadde vært hyggelig med noen gode Tinder-dater i 2019, legger han til.

Opplevde utroskap

Til tross for at Vågenes opplever braksuksess på TV og nyter livet som singel, har han tidligere også vært åpen om sine problemer.

Vågenes har vært singel store deler av livet, men trodde for noen år siden at han hadde funnet den store kjærligheten. Forholdet tok imidlertid fort slutt da Vågenes oppdaget at typen var utro.

- Det er den eneste jeg har vært ordentlig forelsket i, men han viste seg å være en god gammeldags drittsekk, sa Vågenes i et intervju i 2017, og la til:

- Jeg tenker på meg selv som en rasjonell person, men så ble jeg så blind! Jeg lærte mye av det, og ble også litt brent av det. Men det er den eneste gangen jeg har blitt både blind og døv og stum, sa Vågenes den gang.

Slet med spiseforstyrrelser

32-åringen har også snakket åpent om sin spiseforstyrrelse tidligere.

- Jeg har hatt spiseforstyrrelser over lang tid, til og fra gjennom ti år, fortalte den populære komikeren til VG i 2017.

HJEMME: Her er Kevin Vågenes avbildet hjemme på Bislett i 2017 i forbindelse med et intervju med Dagbladet. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
HJEMME: Her er Kevin Vågenes avbildet hjemme på Bislett i 2017 i forbindelse med et intervju med Dagbladet. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Han sa at han flere ganger har vært langt nede. I 2015 nådde han bunnen, og da han ble tildelt «Komiprisen» klarte han heller ikke være glad.

- Det nesten ingen visste på det tidspunktet, var at det akkurat da var helt svart inni meg. Jeg jublet da jeg fikk prisen. Men jeg klarte ikke å kjenne glede, fortalte han den gang.

I dag ser derimot livet til Vågenes helt annerledes ut, og han har fortalt at han har fått mange fine tilbakemeldinger på TV-serien, men også noen av det mer sære slaget.

- Det har skjedd flere ganger at noen kommer og bort til meg og bare sier: «og vi lo», også går de igjen. Det er veldig gøy, da koser jeg meg, har Vågenes sagt til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Sliter med at jeg har blitt en kjærestejente

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer