- Jeg tror Gud gjorde meg så stor

Kim Kardashian la på seg 25 kilo mens hun var gravid med North.

STRAFF FRA GUD: I et ferskt intervju med britiske ELLE forteller Kim Kardashian at hun tenkte at vektøkningen og alle plagene hun slet med under svangerskapet, var en slags straff fra Gud. Hun gikk opp omlag 25 kilo og måtte etter hvert sverge til flate sko grunnet svært hovne ben. Foto: Stella Pictures/ All Over Press
STRAFF FRA GUD: I et ferskt intervju med britiske ELLE forteller Kim Kardashian at hun tenkte at vektøkningen og alle plagene hun slet med under svangerskapet, var en slags straff fra Gud. Hun gikk opp omlag 25 kilo og måtte etter hvert sverge til flate sko grunnet svært hovne ben. Foto: Stella Pictures/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sommeren 2013 ble reality-stjernen Kim Kardashian (34) mamma for første gang, da datteren North «Nori» West (18 mnd.) kom til verden.

I løpet av svangerskapet la hun på seg omlag 25 kilo, og mot slutten av graviditeten fortalte hun at vektøkningen og svangerskapsplager som hovne føtter var vanskelig å takle.

I januarutgaven av britiske ELLE, som er viet til selvtillit, snakker hun ut om hvordan kroppen forandret seg drastisk mens hun gikk gravid med ektemannen Kanye Wests (37) førstefødte.

Etter å ha blitt verdensberømt for sine yppige former, som hun nylig viste frem i nettoen på forsiden av Paper Magazine, var det altså en ganske annen fasong skjønnheten måtte forholde seg til.

HOVEN: Kim Kardashian måtte droppe høye stroppesko mot slutten av svangerskapet. Her i Paris i slutten av mai 2013, omlag fire uker før fødselen. Foto: FameFlynet Sweden
HOVEN: Kim Kardashian måtte droppe høye stroppesko mot slutten av svangerskapet. Her i Paris i slutten av mai 2013, omlag fire uker før fødselen. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

- Jeg tenkte at Gud gjorde dette mot meg av en spesiell grunn. Han mente å si «Kim, du tror at du er så heit, men se hva jeg kan gjøre mot deg». Kroppen min gikk bare helt bananas. Etter fem måneder sverget jeg på at jeg aldri skulle bli gravid igjen. Jeg ble så stor og det føltes som om noen hadde overtatt kroppen min, sier Kim åpenhjertig til ELLE ifølge Buzzfeed.

- Jeg satt der, nesten 90 kilo tung, mens jeg gråt og sverget på at dette aldri skulle skje igjen. Noen ganger måtte jeg bare le av alt sammen, forteller hun i ELLE-intervjuet. 

TILBAKE I FORM: 34-åringen har tidligere uttalt at stilen hennes er blitt enda mer sexy etter at hun ble mamma. Her er hun på vei fra lunsj på restauranten Little Prince i New York i juni. Foto: Stella Pictures
TILBAKE I FORM: 34-åringen har tidligere uttalt at stilen hennes er blitt enda mer sexy etter at hun ble mamma. Her er hun på vei fra lunsj på restauranten Little Prince i New York i juni. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ombestemte seg etter fødselen

I ettertid har imidlertid pipen fått en annen lyd. Allerede ett år etter fødselen fortalte «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen at hun ønsket å gi datteren en bror eller søster.

I det ferske ELLE-intervjuet sier Kim, som tidligere har fått vite at hun aldri kunne få barn, at hun er innstilt på å benytte kunstig befruktning om nok en naturlig graviditet blir umulig.

Ærligheten til den stilbevisste «selfie»-dronningen skiller seg tilsynelatende fra tidligere intervjuer. To og en halv måned før fødselen sin, gav hun nemlig et annet bilde av hvordan hun opplevde svangerskapet:

- Jeg skal ikke lyve og si at alt har vært fantastisk og at kroppen har justert seg perfekt i forhold til svangerskapet. I starten var det vanskelig for meg fordi kroppen forandrer seg så mye. Jeg tror ingen kan forberede seg på disse endringene, men etterhvert omfavner man det og det føles fantastisk, fortalte hun dengang.

Kim Kardashian giftet seg med Kanye West i en storslått seremoni i Firenze i slutten av mai 2014, etter å ha ladet opp til bryllupet i Paris. I forkant av vielsen lå hun i hardtrening og fulgte en streng versjon av Atkins-dietten.

TRAVELT PAR: Kim Kardashian og Kanye West har en datter sammen, men ekteparet har likevel svært individuelle timeplaner. Her er de avbildet sammen i november, Kim med en Hermés-veske dekorert med Noris fingermaleri. Foto: Stella Pictures
TRAVELT PAR: Kim Kardashian og Kanye West har en datter sammen, men ekteparet har likevel svært individuelle timeplaner. Her er de avbildet sammen i november, Kim med en Hermés-veske dekorert med Noris fingermaleri. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Diktet opp falsk brud

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer