Kourtney Kardashian og Scott Disick:

- Jeg tror du bevisst prøver å såre meg

Kourtney Kardashian fyrer løs mot eks-samboer Scott Disicks offentlige flørt med 15 år yngre Sophia Richie.

FYRER LØS: Kourtney Kardashian er ikke imponert over eks-samboer Scott Disicks offentlige flørt med den 19 år gamle modellen Sophia Richie. Foto: NTB Scanpix.
FYRER LØS: Kourtney Kardashian er ikke imponert over eks-samboer Scott Disicks offentlige flørt med den 19 år gamle modellen Sophia Richie. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

(Se og Hør): «Keeping up with the Kardashians»-stjernene Kourtney Kardashian og Scott Disick (34) har hatt et turbulent forhold etter at det ble slutt mellom dem i 2015.

Nå har stemningen blitt enda bitrere etter at Kourtney har sett seg lei på Scotts offentlige flørt med flere unge kvinner, blant annet modellen Sophia Richie (19).

- Jeg føler at du tror du kan gjøre hva som helst

I et nytt reklameklipp for den kommende sesongen av «Keeping up with the Kardashians» gir Kourtney eks-samboeren det glatte lag for hans oppførsel.

- Jeg tror du bevisst prøver å såre meg. Jeg føler at du tror du kan gjøre hva som helst og fortsatt forvente at du blir bedt til alt som skjer, sier hun ifølge Daily Mail.

Sammen har den verdenskjente duoen barna Mason (7), Penelope (5) og Reign (2).

Hinter om følelser for Kourtney

Scott slår tilbake med å hinte om at han fortsatt har følelser for Kourtney.

- Hva tror du det betyr? Tror du jeg hater deg? Eller betyr det kanskje at jeg elsker deg og gjør dette på trass, sier han i klippet.

NY KJÆRLIGHET: Kourtney Kardashian har etter bruddet med Scott funnet lykken med modellen Younes Bendjima (24). Foto: NTB Scanpix
NY KJÆRLIGHET: Kourtney Kardashian har etter bruddet med Scott funnet lykken med modellen Younes Bendjima (24). Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er ingen måte å vise kjærlighet på. Når noen prøver å kødde med meg, så vil jeg ikke be dem til min søsters fest, svarer Kourtney.

Tidligere denne måneden ble det kjent at Scott har sagt at han kunne tenke seg flere barn med Kourtney.

Ønsker flere barn

I en samtale med familiens gode venn Malika Haqq (34), forteller nemlig Scott at han gjerne kunne tenke seg flere barn med Kourtney - selv om han nå er i et forhold med modellen Sofia Richie (19).

- Vent, vil du i så fall donere eller gjøre det på ordentlig? Spør Malika, i episoden ifølge Contactmusic.

- Hva enn hun vil, men sannsynligvis donere slik at det ikke blir merkelig, svarer Scott.

Kourtney skal heller ikke ha stilt seg avvisende til ideen.

LERE BARN: Scott Disick og Kourtney Kardashian har barna, Mason, Penelope og Reign sammen. Bildet er fra en ferie til Costa Rica tidligere i år. Foto: Splash News
LERE BARN: Scott Disick og Kourtney Kardashian har barna, Mason, Penelope og Reign sammen. Bildet er fra en ferie til Costa Rica tidligere i år. Foto: Splash News Vis mer

- Jeg kunne nok hatt et barn til med han hvis tiden var riktig, sa hun.

- Men det betyr ikke at det skjer i morgen, så ikke få noen ideer, skal hun ha sagt til Scott.

Romantiske ferier med Sophia Richie

Det er imidlertid ikke kjent om hun har endret holdning etter Scotts offentlige flørt med Sophia.

I løpet av de siste månedene har Scott og Sophia - som er datter av popstjernen Lionel Richie - reist på flere romantiske ferier sammen.

I oktober reiste de til Venezia i Italia, og la ikke skjul på sine følelser for hverandre.

Video: Splash News Vis mer

I den romantiske byen klarte ikke duoen å holde hendene fra hverandre, og snek seg blant annet til en het omfavnelse i gondolen langs kanalene i Venezia.

Paret ble også observert på den kjente Markusplassen hvor Sofia flørtet åpenlyst med Scott. Da klarte ikke heller hun å skjule sine følelser og klinte til med sin nye romanse.

Etter at paret ble observert sammen for første gang i juni, benektet 19-åringen den gang at det fantes noe romanse mellom duoen, og skrev på Twitter at de kun var venner.

Siden da har hun holdt seg taus, men etter bildene å dømme er det liten tvil om at Scott nå er blitt mer enn «bare en venn» for den kjente modellen.

LES OGSÅ: Scott og Kourtney vil ha flere barn med hverandre