- Jeg tror det satte meg på radaren til flere feminister

Sophie Elise Isachsens personlige avsløring på bloggen førte til store forandringer i livet hennes.

IKKE BARE «ROSABLOGGER»: Det siste året har Sophie Elise Isachsen bevist til gangs at hun skriver om mer enn sminke og utseende. Nå er hun nominert til «Årets blogger» av Se og Hør.  Foto: Andreas Fadum
IKKE BARE «ROSABLOGGER»: Det siste året har Sophie Elise Isachsen bevist til gangs at hun skriver om mer enn sminke og utseende. Nå er hun nominert til «Årets blogger» av Se og Hør. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 23. november skal prisen «årets blogger» deles ut på Se og Hørs kjendisgalla i Oslo.

Det er leserne på Seoghør.no som stemmer frem sin favoritt, og blant de ti nominerte er harstadværingen Sophie Elise Isachsen (20).

Den profilerte bloggeren har fått mye oppmerksomhet for sine yppige former. Men de som har fulgt bloggen hennes den siste tiden, vet at Sophie Elise har mer å by på enn et flott utseende.

Gjennom bloggen sin har 20-åringen satt fokus på alt fra palmeolje til feminisme og flyktningkrisen. Dagbladet har rost henne på kommentarplass, og skuespiller Henriette Steenstrup (41) har gitt henne skryt i en kommentar i magasinet Kamille.

Til Seoghør.no forteller Sophie Elise om blogginnlegget som kan beskrives som et slags vendepunkt i offentlighetens oppfatning av henne.

- Jeg fikk nesten utelukkende positive tilbakemeldinger, som har vært så hyggelig! Det er et innlegg jeg husker godt, fordi det var så fint og positivt. Jeg tror også det satt meg på «radaren» til flere feminister, som er veldig gøy, sier Sophie Elise i dag.

Saken fortsetter under bildet.

I SERIØST SELSKAP: Under Arendalsuka i august deltok Sophie Elise i debatt om palmeolje sammen med (f.v) Rema-sjef Ole Robert Reitan, klima- og miljøvernminister Tine Sundtoft, leder for Regnskogfondet Lars Løvold, rådgiver i Framtiden i Våre Hender Håkon Lindahl og Dag Olav Stokken, kommunikasjonsdirektør i Orkla-konsernet. Foto: NTB scanpix
I SERIØST SELSKAP: Under Arendalsuka i august deltok Sophie Elise i debatt om palmeolje sammen med (f.v) Rema-sjef Ole Robert Reitan, klima- og miljøvernminister Tine Sundtoft, leder for Regnskogfondet Lars Løvold, rådgiver i Framtiden i Våre Hender Håkon Lindahl og Dag Olav Stokken, kommunikasjonsdirektør i Orkla-konsernet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Har skiftet fokus

Innlegget hun sikter til er «Hva skjer med meg», som hun la ut på bloggen 1. desember 2014. Der forteller den tøffe bloggeren om at hun er i ferd med å opparbeide seg selvrespekt, og at det å utstråle selvtillit er blitt viktigere for henne enn et plettfritt utseende.

Les blogginnlegget her.

- Jeg skrev det innlegget først og fremst fordi jeg følte akkurat det jeg skrev veldig sterkt, og hadde behov for å utrykke det. Jeg er mye bedre til å skrive enn til å snakke, så da ble det jo naturlig å ta det på bloggen hvor jeg har delt meninger i flere år, minnes Sophie Elise overfor Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildene.

I STORMENS ØYE: TV-seerne er blitt kjent med Sophie Elise Isachsen og blogg-kollegene Marna Haugen Burøe, Emilie Nereng og Suzanne Aabel i «Bloggerne». Oppmerksomheten har blant annet medført sleivspark fra «Radioresepsjonen»-gutta Tore Sagen, Bjarte Tjøstheim og Steinar Sagen (t.h).  Foto: NTB Scanpix
I STORMENS ØYE: TV-seerne er blitt kjent med Sophie Elise Isachsen og blogg-kollegene Marna Haugen Burøe, Emilie Nereng og Suzanne Aabel i «Bloggerne». Oppmerksomheten har blant annet medført sleivspark fra «Radioresepsjonen»-gutta Tore Sagen, Bjarte Tjøstheim og Steinar Sagen (t.h). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bloggeren og TV-profilen har måttet tåle mye tyn for utseendet sitt. Da hun ble kalt «knulledukke» i NRKs radioprogram «Radioresepsjonen» høsten 2014, vakte det mye oppmerksomhet i media (ekstern lenke). Drøye tre måneder senere valgte hun å dele «Hva skjer med meg» med leserne sine.

- I tillegg følte jeg vel på at det kunne være fint å vise leserne hvordan jeg utvikler meg som person på innsiden, da de tross alt har fulgt meg i såpass mange år, legger Sophie Elise til om blogginnlegget.

Stem på din favoritt til «Årets blogger» her!

Saken fortsetter under bildet.

TV-PROFIL: Tidligere i år var Sophie Elise (foran) å se i «Mitt Dansecrew» på TV 2 sammen med (f.v) Sandra Lyng Haugen, Lisa Tønne, Susanne Wergeland, Thomas Gullestad, Eskil Pedersen, Markus Bailey og Lise Karlsnes. Foto: Tor Lindseth
TV-PROFIL: Tidligere i år var Sophie Elise (foran) å se i «Mitt Dansecrew» på TV 2 sammen med (f.v) Sandra Lyng Haugen, Lisa Tønne, Susanne Wergeland, Thomas Gullestad, Eskil Pedersen, Markus Bailey og Lise Karlsnes. Foto: Tor Lindseth Vis merVelger svensk over norsk

Den erfarne bloggeren, som også er kjent fra TV 2-programmene «Mitt Dansecrew» og «Bloggerne», forteller at leserne hennes synes det er hyggelig at hun er nominert til årets blogger av Se og Hør. 

Sophie Elise røper at hun leser bloggen til mednominerte Marna Haugen (34), «Komikerfrue», hver dag. Imidlertid foretrekker 20-åringen egentlig blogger fra nabolandet.

- Jeg leser aller mest svenske blogger, da de ikke er så opptatte av at alt skal se ut som et glossy magasin, noe jeg er VELDIG imot. Av norske leser jeg Komikerfrue, Styleconnection og Ida Wulff hver dag, forteller hun til Seoghør.no.

Se videoer med Sophie Elise Isachsen nedenfor:

LES OGSÅ: «Gilmore Girls»-stjernen blir mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer