Jennifer Aniston:

- Jeg tror det er på tide nå

Endelig klar for kjæreste.

SINGEL: Jennifer Aniston innrømmer at hun har lyst til å finne kjærligheten igjen. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
SINGEL: Jennifer Aniston innrømmer at hun har lyst til å finne kjærligheten igjen. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar 2018 kom sjokknyheten om at Jennifer Aniston (52) og Justin Theroux (49) hadde gått hver til sitt, og at de bestemte seg for å ta ut skilsmisse i slutten av 2017.

Etter å ha vært kjærester i fire år, giftet stjerneparet seg i august 2015, og de ble av mange sett på som et av Hollywoods mest solide par. Men bare to og et halvt år etter bryllupet var det altså over.

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men rykteindustrien kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket å formidle sannheten selv, het det i uttalelsen den gang.

Takknemlig for alenetiden

Etter skilsmissen fra Theroux har det vært stille rundt Anistons kjærlighetsliv. Nå avslører derimot «Friends»-stjernen at hun er klar for et nytt forhold igjen.

AVSLØRER: Justin Theroux er en amerikansk skuespiller og var tidligere gift med Jennifer Aniston. Nå avslører onkelen at «alle» har uttalt navnet hans feil. Video: Se og Hør Vis mer

Skuespilleren er for tiden singel, men er altså åpen for å finne en ny mann å dele livet med, røper hun på radioshowet «Lunch with Bruce», skriver People.

- Jeg tror det er på tide nå. Jeg tror jeg er klar for å dele meg selv med et annet menneske. I lang tid ønsket jeg ikke det i det hele tatt, og jeg elsket virkelig å være min egen kvinne uten å være del av et par. Jeg har vært en del av et par siden jeg var 20 år, så det var noe veldig fint med å ha denne tiden for meg selv, forklarer hun, ifølge nettstedet.

I tillegg til ekteskapet med Theroux, så har Aniston også vært gift med Hollywood-stjernen Brad Pitt i fem år, fra 2000 til 2005. Pitt forlot henne som kjent til fordel for Angelina Jolie (46) etter at han forelsket seg i henne på settet til «Mr. og Mrs. Smith».

Har kjæreste-kriterier

Etter flere år som singel, så har 52-åringen også noen tanker om hva hun ser etter hos en potensiell ny partner.

- Det er en ganske bra indikator når samtalen flyter lett første gang man møtes, forteller hun og fortsetter:

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

- Han bør være trygg på seg selv, men ikke cocky. Ha humor. Vær så snill, jeg ber deg, ber deg. Være sjenerøs og snill mot folk. Du vet, det er bare noen veldig få nødvendigheter.

Da skilsmissen mellom Aniston og Theroux ble kjent opplyste duoen også pressen om at det ikke lå noe dramatikk bak valget.

- Vi er fortsatt to bestevenner, som har bestemt oss for å gå fra hverandre som par, men vi ser frem til å fortsette vennskapet vårt. Fremfor alt er vi fast bestemt på å opprettholde den dype respekten og kjærligheten vi har for hverandre, delte de i uttalelsen.

Og etter bruddet har de virkelig bevist at de har klart å beholde et nært vennskap. Begge har flere ganger hyllet hverandre i intervjuer og sosiale medier, samtidig som de har fortsatt å omgås privat.

Et tredje ekteskap er det imidlertid ikke så sikkert at det blir på «The Morning Show»-stjernen.

- Åh Gud, jeg vet ikke. Det er ikke på radaren min. Jeg er interessert i å finne en fantastisk partner jeg kan ha det gøy sammen med, og bare leve et godt liv. Det er alt vi burde håpe på. Det trenger ikke være risset i stein eller på offentlige dokumenter, sier hun på radioshowet «Lunch with Bruce», ifølge People.

LES OGSÅ: Letter på sløret om 48 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer