- Jeg tror det er følelser og kjærlighet der

«Farmen»-deltagerne mistenker at en romanse er i gjære. Se video!

Se klipp fra onsdagens «Farmen» i videovinduet over!

SEOGHØR.NO: Den tiende sesongen av «Farmen» har rullet på norske TV-skjermer i litt over en uke. En person er allerede sendt hjem, og nå er det tilsynelatende ikke bare intriger som ulmer blant de som er med.

Mange seere har nok bitt seg merke i at to av deltagerne, Daniel Godø (22) og Charlotte Thøgersen  (25), har fått et vel nært forhold på denne korte tiden.

I onsdagens episode begynner også andre deltagere å spekulere i om det er en romanse på gang.

- Daniel har fått en god tone med Charlotte. Selv oppfatter jeg det, fra hans side, at han gjerne ser for seg noe mer med henne på sikt. Jeg tror det må være følelser og kjærlighet der, sier Magnus Melkeraaen i programmet.

- Veldig glad i ham

25 år gamle Charlotte, som har vært singel i drøye fire år, legger heller ikke skjul på at hun har setter stor pris på gutten som hun stadig deler seng med inne på gården.

- Jeg har blitt veldig glad i ham. Han er min type gutt om man kan si det på den måten, avslører hun.

Daniel bruker ordene «sola mi» når han omtaler sin kvinnelige konkurrent.

LAR SEG SJARMERE: - Han er min type gutt om man kan si det på den måten, sier Charlotte Thøgersen.
LAR SEG SJARMERE: - Han er min type gutt om man kan si det på den måten, sier Charlotte Thøgersen. Vis mer

- Hun skinner og er veldig positiv og energisk. Ikke er hun overfladisk heller, hun bare vil det beste for alle...

Håpet på romanse

SPEKULERER: De andre deltakerene har meninger om Daniel og det som skjer nå. Det kan du se i onsdagens episode. Foto: Tor Lindseth
SPEKULERER: De andre deltakerene har meninger om Daniel og det som skjer nå. Det kan du se i onsdagens episode. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Da Seoghør.no møtte alle deltagerne i dagene før innspillingen tok til på Li gård på Tangen i Hedmark, ga Bærums-jenta Charlotte uttrykk for at hun gjerne kunne tenke seg å finne kjærligheten på «Farmen».

- Jeg håper at jeg møter noen kjekke gutter der. Men det er selvfølgelig ikke derfor jeg meldte meg på. Jeg ser det som et pluss hvis det er noen der. Da blir jeg kjempeglad! Og så er det så romantisk på en gård også da, så jeg må innrømme at jeg håper på det. Det hadde vært veldig hyggelig, fortalte hun til Seoghør.no.

Ifølge den blide ungjenta ville det vært perfekt å møte mannen i sitt liv under en TV-innspilling som dette.

- Man blir nok bedre kjent på «Farmen» enn man ville blitt noen gang på byen. På byen blir man jo kjent på en helt annen måte. Her er man seg selv hundre prosent uansett. Og jeg har lyst til å møte en person som ser meg for den jeg er. Det er et perfekt sted å møte noen, sier Charlotte.

Hun understreker at hun ikke var på jakt etter en kortvarig flørt.

- Jeg vil finne en jeg kan leve livet ut med, slo hun fast.

«Farmen» ser du på TV 2 onsdag klokka 22.15.

LES OGSÅ: - Jeg kunne aldri stukket henne i ryggen