MGP-KLARE: Guttene i a1 skal konkurrere om seieren i Grand Prix på nyåret. Foto: Per Ervland/Seher.no
MGP-KLARE: Guttene i a1 skal konkurrere om seieren i Grand Prix på nyåret. Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer

- Jeg tror de blir sjalu

A1 har ingen betenkeligheter med å representere Norge i Grand Prix.

Publisert
Se Seher.nos intervju med A1-gutta nederst i saken! 

SEHER.NO: Christian Ingebrigtsen (32), Mark Read (31) og Ben Adams (28) i gruppa A1 er snart klare for Melodi Grand Prix, i godt selskap med blant andre Maria Haukaas Storeng, Mira Craig, Gaute Ormåsen og Lene Alexandra Øien.

Ben Adams forteller til Seher.no at han har tro på låten trioen har skrevet.

- Vi har skrevet en fantastisk sang, vi synes den er flott, sier han.


Torsdag ble det beskrevet at A1 skal synge selv i delfinalen i Skien 25. januar.

Mark og Ben er imidlertid fra England, men har ingen betenkeligheter med hva britene vil synes om at de representerer Norge i en eventuell Grand Prix-finale.

- Jeg tror de blir sjalu. Nei, vi har vel aldri tenkt på det, hevder Ben.

- Jeg har skrevet en låt for britiske Grand Prix før. Det handler om låtskrivingen, vi vet ikke alltid hvor sangen ender opp, legger Mark til.

Christian Ingebrigtsen forteller til Seher.no at han har stor tro på låten de skal konkurrere med, og håper publikum tar den godt i mot.

- Vi vet at vi har skrevet en god låt og håper at folk liker den. Og det er andre gode sanger, men... Vi er bare glade for å være en del av festen!

A1 er blant dem som takket ja til å være med i Seher.nos julevideo, der flere kjendiser har tatt turen til studio og spilt inn låta "Jingle Bells". Det hele ble gjort i Tommy Fredvang, kjent fra "X Factor", og kompisen Stian Hansens musikkstudio, StudioLab. Videoen vil bli presentert nærmere jul.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er helt vilt[obj:media:8252]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer