- Jeg tror dama er paranoid

Gunilla Persson og Åsa Vesterlund fra «Svenske Hollywoodfruer» krangler så busta fyker over Instagram-bilde.

FYRER LØS: Sosiale medier kan være en følelsesmessig ventil for mange - inkludert Åsa Vesterlund og Gunilla Persson fra «Svenske Hollywoodfruer». Nå er deres siste, heftige Instagram-krangel blitt plukket opp av Aftonbladet. Foto: TV3
FYRER LØS: Sosiale medier kan være en følelsesmessig ventil for mange - inkludert Åsa Vesterlund og Gunilla Persson fra «Svenske Hollywoodfruer». Nå er deres siste, heftige Instagram-krangel blitt plukket opp av Aftonbladet. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Gjennom TV3-serien «Svenske Hollywoodfruer» har seerne for lengst fått med seg at tonen mellom Gunilla Persson (57) og Åsa Vesterlund (39) er alt annet enn vennskapelig.

De to har stadig røket uklar, og tidligere i år kunne man se Vesterlund anklage Persson for å infisere huset hennes med en ond ånd.

Nå omtaler Aftonbladet den nyeste krangelen mellom de to reality-profilene.

Det hele skal ha begynt med at Persson gjorde narr av et av Vesterlunds Instagram-bilder, som hun mente var retusjert: «Jeg vet ikke hvordan man bruker Facetune (app for redigering av portrettbilder, journ.anm). Kanskje jeg burde spørre Åsa. Bildet er tatt under en middag på Sturehov for to dager siden», hevdet Persson ifølge Aftonbladet.

Åsa hevder selv at bildet ikke er retusjert, men at det er tatt etter en operasjon.

Raser mot kollegaen

Påstanden om hvor bildet av «erkerivalen» er tatt, er i dag ikke å finne under bildet av Åsa Vesterlund på Perssons Instagram-profil. Dette er muligens fordi Vesterlund avkrefter den overfor Aftonbladet, etter først å ha publisert et rasende innlegg på Instagram.

Saken fortsetter under Åsas innlegg.

Ord mot ord

- Åpenbart har hun ingenting bedre å gjøre enn å snoke rundt på min Instagram. Bildet tok jeg etter en operasjon og absolutt ikke på Sturehof, som hun dessuten feilstavet. Det er vel ikke så lett når man ikke selv ferdes på finere restauranter, forteller Åsa Vesterlund til Aftonbladet.

- Å kalle henne en skjære er en krenkelse mot fuglen, sier hun om Gunilla Persson, og legger til at den eldre TV-kollegaen alltid snakker om henne.

Saken fortsetter under bildet.

BEDRE VENNER: Åsa Vesterlund har lenge hatt et horn i siden til Gunilla Persson. TV-kollegaen Maria Montazami (t.v) kommer hun derimot bedre overens med. Her på MTGs pressetreff for høstens TV-program i starten av juni. Foto: Aftonbladet
BEDRE VENNER: Åsa Vesterlund har lenge hatt et horn i siden til Gunilla Persson. TV-kollegaen Maria Montazami (t.v) kommer hun derimot bedre overens med. Her på MTGs pressetreff for høstens TV-program i starten av juni. Foto: Aftonbladet Vis mer

Frittalende Gunilla Persson påstår derimot at det er Åse Vesterlund som stadig bruker hennes navn, for å oppnå mest mulig oppmerksomhet.

- Det blir ingen overskrifter uten Gunilla Persson. Jeg tror at dama er paranoid og lider av forfølgelsesvanvidd. Hun er så latterlig, jeg ler meg ihjel. Åsas mål i TV-serien har bare vært å mobbe meg, sier hun til Aftonbladet.

Da Åsa Vesterlund la ut den nå svært omdiskuterte «selfien» på Instagram for noen uker siden, informerte hun for øvrig om at bildets blurry kvalitet ikke skyldes manipulering - kun et ødelagt mobilkamera.

Se Gunilla krangle med «Svenske Hollywoodfruer»-kollegene i en tidligere episode av TV-serien her:

LES OGSÅ: Sjokkerte fansen med sin nye kropp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer