<strong>VALGETS KVAL:</strong> I kveldens episode av «Love Island» stod det til slutt mellom Sofie og Andrea da guttene skulle velge seg partnere. Foto: TV3
VALGETS KVAL: I kveldens episode av «Love Island» stod det til slutt mellom Sofie og Andrea da guttene skulle velge seg partnere. Foto: TV3 Vis mer

«Love Island»:

- Jeg tror alle de der hjemme kan føle litt med meg

Første deltaker måtte forlate villaen i «Love Island».

Publisert

Søndag 26. august hadde TV3 premiere på den første norske utgaven av «Love Island», et datingprogram som gjør enorm suksess i Storbritannia.

Programmet går ut på at fem kvinner og fem menn samles i en luksuriøs villa. Der skal par dannes, og alle har ett felles mål; nemlig å finne kjærligheten.

I første episode fikk seerne bli bedre kjent med Else Sofie Berg (32), eller Sofie, som hun helst liker å bli kalt.

VIL FINNE DRØMMEMANNEN: Else Sofie Berg (32) er blant deltakerne som ønsker å finne den store kjærligheten i «Love Island». Vi møtte henne i Las Palmas i forkant av innspillingen, der hun fortalte at hun er godt erfaren på kjærlighetsfronten. Reporter: Kine Falch / Video: Marie Røssland Vis mer

Hun ankom villaen alene, rett etter at fem håpefulle par hadde blitt dannet, og tok utfordringen på strak arm.

32-åringen har brukt de siste døgnene på Gran Canaria til å sjarmere de mannlige deltakerne, i håp om at en av dem vil bytte ut sin nåværende partner til fordel for henne.

Ble valgt bort

I kveldens episode gikk det derimot ikke veien for 32-åringen. Dette til tross for at hun onsdag omsider fikk seg en partner, da hun valgte å danne par med Marius Gjøstein (31) fra Værlandet i Sunnfjord.

<strong>PARTNER:</strong> Valget falt på Marius Gjøstein da Sofie fikk velge seg partner i gårsdagens episode. Foto: Marie Røssland
PARTNER: Valget falt på Marius Gjøstein da Sofie fikk velge seg partner i gårsdagens episode. Foto: Marie Røssland Vis mer

Marius var i utgangspunktet partner med blogger Andrea Sveinsdottir (23), kjent fra forrige sesong av «Paradise Hotel», før Sofie valgte ham.

Når det er tid for den første dumpingen i årets sesong, er det guttene som skal velge hvem de vil være partner med.

Marius velger for øvrig bort både Andrea og Sofie, og ender til slutt opp med å velge Magnhild Sundland (29) som sin partner.

Flere av de originale parene blir omrokkert på i løpet av partnervalget, og til slutt er det Sofie og Andrea som står igjen som de to siste jentene.

<strong>DE SISTE JENTENE:</strong> Til slutt var det Sofie og Andrea som stod igjen. Foto: TV3
DE SISTE JENTENE: Til slutt var det Sofie og Andrea som stod igjen. Foto: TV3 Vis mer

Når Andrea blir valgt, er det Sofie som står igjen uten partner, og dermed blir den første til å måtte pakke koffertene og flytte ut fra villaen i «Love Island».

- Det å gå ut som første person fra «Love Island» er ikke noe hyggeligere enn å komme inn og være den trusselen, og stjele en av mennene til en jente, sier hun, og henviser til da hun kom inn uten partner.

- Jeg kom inn der som en trussel, på grunn av måten programmet er bygget på, men sånt skjer. Life goes on, liksom, legger hun til.

<strong>TOK DET MED ET SMIL:</strong> Sofie hadde ingen sure miner da hun stod igjen uten partner. Foto: TV3
TOK DET MED ET SMIL: Sofie hadde ingen sure miner da hun stod igjen uten partner. Foto: TV3 Vis mer

Til tross for at Sofie tok det hele med et smil, legger hun ikke skjul på at det er kjedelig å være førstemann ut.

- Selvfølgelig, ingen ønsker å være den første som går ut. Jeg tror alle de der hjemme kan føle litt med meg.

- Kom inn med et brak, og går ut med et smil, sier hun til de andre deltakerne før hun forlater de gjenværende parene.

LES OGSÅ: - Nå blir «The Classy Girls» til «The Trashy Girls»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer