«Love Island»:

- Jeg tror alle de der hjemme kan føle litt med meg

Første deltaker måtte forlate villaen i «Love Island».

VALGETS KVAL: I kveldens episode av «Love Island» stod det til slutt mellom Sofie og Andrea da guttene skulle velge seg partnere. Foto: TV3
VALGETS KVAL: I kveldens episode av «Love Island» stod det til slutt mellom Sofie og Andrea da guttene skulle velge seg partnere. Foto: TV3 Vis mer

Søndag 26. august hadde TV3 premiere på den første norske utgaven av «Love Island», et datingprogram som gjør enorm suksess i Storbritannia.

Programmet går ut på at fem kvinner og fem menn samles i en luksuriøs villa. Der skal par dannes, og alle har ett felles mål; nemlig å finne kjærligheten.

I første episode fikk seerne bli bedre kjent med Else Sofie Berg (32), eller Sofie, som hun helst liker å bli kalt.

VIL FINNE DRØMMEMANNEN: Else Sofie Berg (32) er blant deltakerne som ønsker å finne den store kjærligheten i «Love Island». Vi møtte henne i Las Palmas i forkant av innspillingen, der hun fortalte at hun er godt erfaren på kjærlighetsfronten. Reporter: Kine Falch / Video: Marie Røssland Vis mer

Hun ankom villaen alene, rett etter at fem håpefulle par hadde blitt dannet, og tok utfordringen på strak arm.

32-åringen har brukt de siste døgnene på Gran Canaria til å sjarmere de mannlige deltakerne, i håp om at en av dem vil bytte ut sin nåværende partner til fordel for henne.

Ble valgt bort

I kveldens episode gikk det derimot ikke veien for 32-åringen. Dette til tross for at hun onsdag omsider fikk seg en partner, da hun valgte å danne par med Marius Gjøstein (31) fra Værlandet i Sunnfjord.

PARTNER: Valget falt på Marius Gjøstein da Sofie fikk velge seg partner i gårsdagens episode. Foto: Marie Røssland
PARTNER: Valget falt på Marius Gjøstein da Sofie fikk velge seg partner i gårsdagens episode. Foto: Marie Røssland Vis mer

Marius var i utgangspunktet partner med blogger Andrea Sveinsdottir (23), kjent fra forrige sesong av «Paradise Hotel», før Sofie valgte ham.

Når det er tid for den første dumpingen i årets sesong, er det guttene som skal velge hvem de vil være partner med.

Marius velger for øvrig bort både Andrea og Sofie, og ender til slutt opp med å velge Magnhild Sundland (29) som sin partner.

Flere av de originale parene blir omrokkert på i løpet av partnervalget, og til slutt er det Sofie og Andrea som står igjen som de to siste jentene.

DE SISTE JENTENE: Til slutt var det Sofie og Andrea som stod igjen. Foto: TV3
DE SISTE JENTENE: Til slutt var det Sofie og Andrea som stod igjen. Foto: TV3 Vis mer

Når Andrea blir valgt, er det Sofie som står igjen uten partner, og dermed blir den første til å måtte pakke koffertene og flytte ut fra villaen i «Love Island».

- Det å gå ut som første person fra «Love Island» er ikke noe hyggeligere enn å komme inn og være den trusselen, og stjele en av mennene til en jente, sier hun, og henviser til da hun kom inn uten partner.

- Jeg kom inn der som en trussel, på grunn av måten programmet er bygget på, men sånt skjer. Life goes on, liksom, legger hun til.

TOK DET MED ET SMIL: Sofie hadde ingen sure miner da hun stod igjen uten partner. Foto: TV3
TOK DET MED ET SMIL: Sofie hadde ingen sure miner da hun stod igjen uten partner. Foto: TV3 Vis mer

Til tross for at Sofie tok det hele med et smil, legger hun ikke skjul på at det er kjedelig å være førstemann ut.

- Selvfølgelig, ingen ønsker å være den første som går ut. Jeg tror alle de der hjemme kan føle litt med meg.

- Kom inn med et brak, og går ut med et smil, sier hun til de andre deltakerne før hun forlater de gjenværende parene.

LES OGSÅ: - Nå blir «The Classy Girls» til «The Trashy Girls»