Dwayne Johnson:

- Jeg trodde vi var tvillinger

Overrasket stuntmannen med rørende gave.

SKREMMENDE LIKE: Dwayne Johnson og stuntmannen Tanoai Reed ligner ekstremt mye. Ja, til og med tatoveringene ligner. Foto: Instagram
SKREMMENDE LIKE: Dwayne Johnson og stuntmannen Tanoai Reed ligner ekstremt mye. Ja, til og med tatoveringene ligner. Foto: Instagram Vis mer

Dwayne Johnson (46), bedre kjent som «The Rock», publiserte tidligere i sommer en video på sin Instagram-profil der han rørte stuntmannen sin til tårer.

I sine yngre dager gjorde Johnson stor suksess innen proffboksing, men de siste årene har 46-åringen viet livet sitt til skuespillerkarrieren.

MUSKLER: Det er ingen tvil om at filmstjernen er godt trent. Foto: NTB Scanpix
MUSKLER: Det er ingen tvil om at filmstjernen er godt trent. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Overrasket stuntmannen

Videoen det er snakk om, er et lite overraskelsesstunt Johnson dro på venn og kollega, Tanoai Reed (44).

44-åringen har opptrådt som Johnsons stuntmann i over 17 år, og han er tidligere blitt gitt tittelen «Stuntman of the Year».

Innledningsvis i videoen forklares det at Reed har stilt opp foran kamera i tro om at de skal filme et standard «behind the scenes»-opptak.

I virkeligheten skal Johnson takke stuntmannen for alle årene de har jobbet sammen, og gi ham en splitter ny bil i gave.

Blir rørt til tårer

Johnson starter videoen med å rose kompisen som har fulgt ham så lenge:

- Han har vært en fantastisk partner og bror for meg. Jeg elsker deg, jeg takker deg, og … ha det gøy med den nye bilen din!

Underveis i filmen gjør «Baywatch»-skuespilleren et hemmelig tegn, og en bil kjører bort for å avdekke en stor, svart bil i bakgrunnen. En rød sløyfe er festet på toppen av panseret.

SOM TO DRÅPER VANN: Her avbildet foran den splitter nye bilen. Foto: NTB Scanpix
SOM TO DRÅPER VANN: Her avbildet foran den splitter nye bilen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for å ha gjort karriere på å være stuntmann, klarer ikke Reed å holde tilbake tårene, og de to muskelbuntene ender i en varm og hjertelig klem.

Kliss like

Videoen er rørende, men det er likevel vanskelig ikke å fokusere på likheten mellom de to kraftmaskinene i stedet.

«The Rock» og Reed er såpass like utseendemessig at førstnevnte innrømmer i videoen at han selv fikk sjokk:

- Jeg trodde vi var tvillinger den første gangen vi møttes.

Farlig å være stuntmann

Bakgrunnen for videostuntet var at Reed ble skadd under et stunt for en stund siden, og fortsatt jobber med å komme seg på beina igjen.

Bilen fungerer som et plaster på såret, og er et tegn på hvor verdsatt stuntmannen er hos «The Rock» selv, i tillegg til hos resten av filmcrewet.

- I løpet av min karriere har min stuntdobbel Tanoai Reed ødelagt flere bein i kroppen, røket sener og leddbånd, men likevel alltid vært fullstendig «bad ass» og hanket inn flere «Stuntman of the Year»-priser, skriver Johnson på Instagram.

NESTEN LIKE TATOVERINGER: Det er ikke vanskelig å forstå at denne muskelbunten har vunnet flere «Stuntman of the Year»-priser. Foto: Instagram
NESTEN LIKE TATOVERINGER: Det er ikke vanskelig å forstå at denne muskelbunten har vunnet flere «Stuntman of the Year»-priser. Foto: Instagram Vis mer

Hollywood-stjernen avslutter videoen med at dette kun er begynnelsen, og at det blir mange bra år fremover.

Like som tenåringer

Både Johnson og Reed har tidligere publisert bilder av seg selv som tenåring på Instagram, og likheten mellom de to er slående:

Et innlegg delt av therock (@therock)

LES OGSÅ: Avslører hemmelig kamp mot depresjon