Kourtney Kardashian:

- Jeg trodde vi skulle tilbringe hele livet vårt sammen

Kourtney Kardashian har fått nok av Scott Disick for godt.

OVER OG UT: Kourtney Kardashian skal være fast bestemt på å legge forholdet til Scott Disick bak seg. Foto: NTB Scanpix
OVER OG UT: Kourtney Kardashian skal være fast bestemt på å legge forholdet til Scott Disick bak seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Kourtney Kardashian (38) og Scott Disick (33) har hatt et stormfullt av og på-forhold etter deres mye omtalte brudd i 2015.

I den nyeste episoden av realityserien «Keeping up with the Kardashians» tok parets samlivsproblemer en ny vending da Scott beskrev seg selv som sex-avhengig.

Det tok imidlertid ikke lang tid før Kourtney slo tilbake på uttalelsene fra ekskjæresten og mente at han kun prøver å gjøre seg til et offer.

Kroken på døra

- Du har hatt sjansen din. Jeg trodde vi skulle tilbringe hele livet sammen og jeg har gjort alt jeg kan, sier hun i episoden, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

SAMMEN: Kourtney og Scott har tre barn sammen. Mason, Penelope og Reign. Foto: Splash News / NTB Scanpix
SAMMEN: Kourtney og Scott har tre barn sammen. Mason, Penelope og Reign. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Uttalelsene kom etter at Scott ble tatt på fersken med to unge kvinner i Miami.

Det kan late til at dette var den siste dråpen for Kourtney.

- Jeg føler jeg må ha en samtale med han og fortelle han at vi aldri kommer til å bli sammen igjen. Det er trolig det beste for oss begge, sier hun.

Paret har tre barn sammen, Mason (7), Penelope (4) og Reign (2).

Postet nakenbilde

På søndag var det nemlig morsdag i USA, og det feiret Kourtney ved å legge ut et bilde på Instagram - kun iført Evas drakt.

mother nature

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Tidligere denne måneden ble det kjent at Scott og Kourtney dater hver sin nye modell.

Kourtney - som tidligere har vært koblet til popstjernen Justin Bieber kobles igjen til modellen Younes Bendjima (23). De to ble nemlig observert på handletur i Los Angeles - fem måneder etter at de første kjærlighetsryktene begynte å svirre rundt paret.

- Kourtney er singel og har det moro. Hun tilbringer tid med ham når hun har mulighet, har en kilde nær TV-stjernen sagt til People.

Dater yngre modell

DATER: Scott skal trolig date den unge modellen Ella Ross. Duoen har blant annet ha blitt observert på en romantisk lunsj sammen. Foto: Splash News / NTB Scanpix
DATER: Scott skal trolig date den unge modellen Ella Ross. Duoen har blant annet ha blitt observert på en romantisk lunsj sammen. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Peoples kilde skal Scott være «svært sjalu».

- For ham så er det greit å henge med andre jenter, men når Kourtney møter noen, så blir han sur, sa kilden.

Etter at bildene fra Kourtneys siste date så dagens lys, skal imidlertid Scott ha nektet å sette seg ned og deppe og dro derfor på byen med den britiske modellen Ella Ross (19). Paret dro ifølge nettsiden Radaronline på en romantisk lunsj sammen på kjendisrestauranten Nobu lørdag.

Samme kveld ble paret også avbildet mens de forlot nattklubben TAO i Los Angeles sammen.

LES OGSÅ: - Jeg er den moren som kjefter og skriker foran ungene sine