Ole Martin Årst i «71 grader nord»:

- Jeg trodde vi skulle sove på hotell i «71 grader nord»

Flere av årets kjendisdeltakere i «71 grader nord» fikk seg en stor overraskelse da innspillingen startet.

SPORTY GJENG: Henrik Thodesen, Sandra Lyng, Grace Bullen, Alexandra Joner, Samantha Skogrand, Svein Østvik, Ole Martin Årst, Thea Næss, Aleksander Hetland og Adam Schjølberg sliter seg rundt i Norge med programleder Tom Stiansen (bakerste rad) i «71° nord - Norges tøffeste kjendis». Foto: TVNorge / Discovery Networks Norway
SPORTY GJENG: Henrik Thodesen, Sandra Lyng, Grace Bullen, Alexandra Joner, Samantha Skogrand, Svein Østvik, Ole Martin Årst, Thea Næss, Aleksander Hetland og Adam Schjølberg sliter seg rundt i Norge med programleder Tom Stiansen (bakerste rad) i «71° nord - Norges tøffeste kjendis». Foto: TVNorge / Discovery Networks Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets sesong av «71° nord - Norges tøffeste kjendis» er godt i gang på TVNorge, og søndag kveld skal gruppa på ti kjendiser reduseres til sju.

Reality-konkurransen er kjent for å være av det svært tøffe slaget. Hittil i år har eksempelvis Alexandra Joner (27) brutt sammen under fjellklatring, mens Svein Østvik (55) er blitt nødt til å trekke seg fra en av etappene.

Til Seoghør.no avslørte flere av deltakerne at de ble overrasket over hvor tøff deltakelsen var.

- Har holdt det litt for meg selv

Komiker og «Sofa»-profil Adam Schjølberg (34) røper at han faktisk er en naturens mann - og dét i mye større grad enn hva mange kanskje tror.

- Jeg har jo en hobby fra før hvor jeg går mye i fjell. Så jeg har reist mye i fjell aleine, og trives godt med det. Å sove i telt og være ute og padle om sommeren, sånne ting. Så jeg har jo litt erfaring. Men det har jeg holdt litt for meg selv, så det er ikke alle som vet det, avslører han.

Saken fortsetter under bildet.

Selv om 34-åringen liker å være mye ute i skog og mark, følte han det var behov for noen ekstra forberedelser til «71° nord - Norges tøffeste kjendis».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer