TOTALVRAKET: Carolines Ford Mustang måtte skrotes etter mandagens ulykke. Foto: Privat
TOTALVRAKET: Carolines Ford Mustang måtte skrotes etter mandagens ulykke. Foto: PrivatVis mer

- Jeg trodde vi skulle dø

Det store marerittet ble virkelighet for Caroline og Miriam.

SEHER.NO: I midten av juni skrev Seher.no om den nye norske jentegruppa Tiara, som består av Madeleine Mathiassen (18), Silje Therese Bjerken (17) og Caroline Holmskau (18). Den gang handlet det meste om jentenes egen versjon av "Jokke"-låta "Her kommer vinteren" - som de selv kaller "Her kommer sommeren".

Nå er det derimot en helt annen ting som er i tankene til spesielt én av dem, Caroline Holmskau.

Kræsjet i 65 km/t
Mandag skjedde noe som vil kunne komme til å prege den unge jenta lenge. Da 18-åringen og venninnen Miriam kjørte hjem etter å ha besøkt en venn, skjedde det som kunne endt virkelig galt.

- Vi kjørte på riksvei 110 i Fredrikstad da vi plutselig fikk et hjul utenfor veien og totalt mistet kontroll over bilen. Bilen snurret rundt og traff en annen bil som kom i motsatt kjørefelt - i fronten. Det gikk sinnsykt fort, jeg skjønte ikke engang hva som skjedde før alt var over, forteller Caroline til Seher.no.

Holmskau, som selv kjørte bilen - en 2006-modell Ford Mustang - holdt, ifølge henne selv, en hastighet på mellom 60 og 65 kilometer i timen da ulykken skjedde. Etterpå ble det svært folksomt der kollisjonen hadde funnet sted.

- Det var veldig dramatisk, og det tok ikke lang tid før politi og ambulanse var på plass. Både jeg og Miriam måtte til sjekk på sykehuset, og heldigvis var alt bra med oss begge, forteller hun.

- Ble dritredd for Miriam
Bra gikk det ikke med bilen de to kjørte. Ford Mustangen var nemlig totalvrak, og måtte derfor skrotes. Caroline er derimot mest glad for at ingen kom alvorlig til skade i det kraftige sammenstøtet.

- Min første tanke var at jeg trodde vi skulle dø. Etterpå ble jeg dritredd for venninnen min, jeg hadde ikke tilgitt meg selv hvis det hadde skjedd noe med henne. Heldigvis gikk det også bra for han som krasjet med oss. Etter hva jeg forstod var han rimelig omtåket - i sjokk - men ikke fysisk skadet, sier 18-åringen, som fikk seg en vekker etter den skremmende hendelsen.

- Der ser man hvor fort ting kan skje. Det gikk to sekunder fra jeg skjønte at hjulet var utenfor veien til vi faktisk krasjet. Da skjønner man at ting kan skje fortere enn man tror, forteller hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vi kommer ikke til å kle av oss