- Jeg trodde og ønsket at a-ha var et tilbakelagt kapittel

Suksessgruppen gjenoppstår.

HELTER: Gruppen a-ha ble dannet i 1983, og besto av medlemmene Morten Harket, Magne Furuholmen og Paul Waaktar-Savoy. Nylig ble det kjent at gruppen gjenforenes, og blant annet står sammen på scenen i Rio de Janeiro til høsten. Dette bildet er tatt i Sveits i 1987. Foto: Stella Pictures
HELTER: Gruppen a-ha ble dannet i 1983, og besto av medlemmene Morten Harket, Magne Furuholmen og Paul Waaktar-Savoy. Nylig ble det kjent at gruppen gjenforenes, og blant annet står sammen på scenen i Rio de Janeiro til høsten. Dette bildet er tatt i Sveits i 1987. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Var du også en av dem som trodde at avskjedskonserten i Oslo Spektrum i desember 2010 var siste gang du fikk se a-ha-trioen live på scenen?

Tro om igjen.

Denne helgen skriver Dagbladet Magasinet at suksessgruppen a-ha har gjenoppstått - og at Morten Harket (55), Magne Furuholmen (52) og Paul Waaktaar-Savoy (53) har skrevet under på en kontrakt som binder dem sammen i minst to år.

Magne Furuholmen forteller i intervjuet som står på trykk i Dagbladet Magasinet:

- Jeg trodde og ønsket at a-ha var et tilbakelagt kapittel. Men det er lov å skifte mening. Jeg sa det var slutt, men tok feil. Du kan slå et monster i huet med en hammer, men likevel reiser det seg og svelger deg igjen. Da Morten og Paul begynte å snakke om at de hadde lyst til å gjøre ting igjen, hadde jeg tre muligheter: å nekte helt, å la dem gjøre det uten meg, eller å bli med. Å nekte helt føltes ikke riktig, så da måtte jeg spørre meg selv hva jeg er mest komfortabel med: å se på at de andre driter seg ut, eller være med å drite meg ut sjøl. Svaret var gitt; jeg er mest komfortabel med å drite meg ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer