VEKKER REAKSJONER: Pepsis reklamefilm «Live For Now Moments Anthem» med Kendall Jenner i hovedrollen, vekker sterke reaksjoner. Flere mener det er et tonedøvt forsøk på en politisk bevegelse, og at det som skjer i videoen er virkelighetsfjernt. Pepsi sier i en uttalelse til Buzzfeed at reklamen ble laget for å vise folk fra rundt omkring i verden k... Vis mer

Kendall Jenner:

- Jeg trodde livet var over

Kendall Jenner var knust over kritikken hun fikk for Pepsi-reklamen.

(Seoghør.no): Det stormet rundt supermodell Kendall Jenner (21) da hun i april lanserte sin nye reklamefilm i samarbeid med Pepsi.

Reklamen ble slaktet av folk med all slags mulig bakgrunn og med ulike meninger, og nå tar «Keeping up with the Kardashians»-stjernen bladet fra munnen.

Som en svært ettertraktet modell, var 21-åringen redd hun hadde gjort sin sist jobb som modell, og så mørkt på fremtiden. Kendall har i ettertid uttrykket at hun er knust, og tar kritikken svært alvorlig.

- Jeg trodde livet mitt var over, sier stjernen i den kommende episoden av realityserien, ifølge Contact Music.

Saken fortsetter nedenfor.

KNUST OVER KRITIKKEN: Kendall Jenners reklamefilm med Pepsi ble slaktet. Foto: NTB scanpix
KNUST OVER KRITIKKEN: Kendall Jenners reklamefilm med Pepsi ble slaktet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det var imidlertid ikke bare fansen som raste mot 21-åringen og hennes nye kampanje. Også den frittalende frokost-TV-verten Piers Morgan tok til Twitter for å uttrykke sin mening.

- Den nye Pepsi-reklamen med Kendall Jenner er sjokkerende djevelsk. Absurd, politisk korrekt galskap, selvskryt og galskap for oversensitive, skev han.

Heldigvis forsikret hennes berømte storesøster Kim Kardashian (36), Kendall om at det kan skje alle.

- Du gjorde en feil, sier Kim til sin yngre søster.

- Hjerteknust

Da Pepsi-reklamen ble sluppet har selskapet selv sagt i en uttalelse til Buzzfeed at reklamen ble laget for å vise folk fra rundt omkring i verden komme sammen.

- Dette er en global kampanje som viser folk fra forskjellige stadier av livet som kommer sammen i harmoni. Vi mener det er et viktig budskap å få fram, sa de.

Saken fortsetter nedenfor.

STØTTE: Kendall Jenner fikk støtte fra storesøster Kim Kardashian da hun fikk kritikk fra flere hold. Foto: NTB scanpix
STØTTE: Kendall Jenner fikk støtte fra storesøster Kim Kardashian da hun fikk kritikk fra flere hold. Foto: NTB scanpix Vis mer

En kilde nær den 21 år gamle modellen har uttalt at hun var totalt hjerteknust da hun så responsen reklamen fikk.

- Hun er helt hjerteknust over hvordan alt har blitt, hun hadde ingen anelse om at det ville bli slik som dette. Hun bruker tid borte fra rampelyset for å komme seg gjennom alt. Det er er veldig opprørende for henne og hun ønsket aldri at dette skulle skje, sier kilden.

En annen kilde har også omtalt saken, ifølge nettstedet.

- Dette er den første kontroversielle kampanjen hun har vært involvert i. Selv om hun ikke hadde noe med produksjonen og budskapet å gjøre, vil hun få skylden siden det er hennes ansikt, sier kilden og legger til at det kun var et ønske om å speile alle de politiske konfliktene som foregår, og fronte et ønske om å samle verden til et sted for alle.

- De burde ikke ha brukt et kjent ansikt om de ønsket å sende en så sterk melding som dette, sier kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen. Også klipp fra catwalken der man ser modellene. Vis mer

Tordnet mot søstrene

Kendall Jenner har vokst i rekordfart som modell, men det siste året har stadig bydd på utfordringer. Først Pepsi-reklamen, og så t-skjorte kolleksjonen hun kom med sammen med lillesøsteren Kylie Jenner (20).

Da søstrene introduserte en serie med «Rap vs. Rock»-trøyer som en del av sin nyeste «Kendall + Kylie»-kolleksjon i juli , ble den berømte duoen stemplet som ufølsomme og taktløse på Twitter, skriver People.

Jenner-søstrene fikk blant annet moren til den avdøde rapperen Christopher George Latore Wallace, bedre kjent som The Notorious B.I.G., på nakken.

I et Instagram-innlegg tordnet Voletta Wallace mot de to jentene, og kaller dem «respektløse» og «frastøtende».

T-skjortene er prydet med ikoniske artister og symboler fra musikkhistorien, men ansiktene til Kendall og Kylie Jenner er trykket over dem. Bilder av The Notorious B.I.G. - og Tupac «2Pac» Amaru Shakur - som begge ble skutt og drept på 1990-tallet, har fått denne behandlingen.

Måtte fjerne t-skjorter

T-skjortene ble raskt fjernet fra nettbutikken, og senere samme dag gikk både Kendall, Kylie og selskapet deres ut med offentlige beklagelser.

«Denne designen var ikke godt gjennomtenkt, og vi beklager på det dypeste overfor alle som er blitt opprørt og/eller fornærmet, spesielt overfor familiene til artistene», tvitret Jenner-søstrene i en melding, som fortsatte slik:

«Vi er store fans av musikken deres og det var ikke vår intensjon å være respektløse mot disse kulturikonene på noen måte. T-skjortene er blitt trukket fra salg og alle motivene er blitt fjernet. Vi vil bruke dette som en mulighet til å lære av disse feilene, og igjen, vi er veldig lei oss».

Saken fortsetter nedenfor.

FORRETNINGSKVINNER: Ved hjelp av suksessen «Keeping Up With the Kardashians» har reality-familien lansert en rekke egne produkter. Her er Kendall, Kim Kardashian og Kylie Jenner fotografert på en Kendall+Kylie-lansering i New York i 2016. Foto: Benjamin Lozovsky/BFA/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
FORRETNINGSKVINNER: Ved hjelp av suksessen «Keeping Up With the Kardashians» har reality-familien lansert en rekke egne produkter. Her er Kendall, Kim Kardashian og Kylie Jenner fotografert på en Kendall+Kylie-lansering i New York i 2016. Foto: Benjamin Lozovsky/BFA/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Også «Kendall+Kylie»-merket har kommet med en offisiell beklagelse.

Der understrekes det blant annet at motivene på t-skjortene ble valgt ut tilfeldig og at designet ikke var godt gjennomtenkt.

«Merkevaren ønsker å beklage, spesielt overfor artistene som har dukket opp i serien. Vi mente ikke å være respektløse mot disse ikonene og vi forstår at dette var fullstendig skivebom» heter det i uttalelsen, gjengitt av Los Angeles Times.

FERIE: Kardashian-jentene koste seg på idyllisk ferie. Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: Delte det første bildet av sin nyfødte sønn