Kendall Jenner:

- Jeg trodde livet var over

Kendall Jenner var knust over kritikken hun fikk for Pepsi-reklamen.

VEKKER REAKSJONER: Pepsis reklamefilm «Live For Now Moments Anthem» med Kendall Jenner i hovedrollen, vekker sterke reaksjoner. Flere mener det er et tonedøvt forsøk på en politisk bevegelse, og at det som skjer i videoen er virkelighetsfjernt. Pepsi sier i en uttalelse til Buzzfeed at reklamen ble laget for å vise folk fra rundt omkring i verden komme sammen. - Dette er en global kampanje som viser folk fra forskjellige stadier av livet som kommer sammen i harmoni. Vi mener det er et viktig budskap å få fram, sier de. Video: Pepsi Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Det stormet rundt supermodell Kendall Jenner (21) da hun i april lanserte sin nye reklamefilm i samarbeid med Pepsi.

Reklamen ble slaktet av folk med all slags mulig bakgrunn og med ulike meninger, og nå tar «Keeping up with the Kardashians»-stjernen bladet fra munnen.

Som en svært ettertraktet modell, var 21-åringen redd hun hadde gjort sin sist jobb som modell, og så mørkt på fremtiden. Kendall har i ettertid uttrykket at hun er knust, og tar kritikken svært alvorlig.

- Jeg trodde livet mitt var over, sier stjernen i den kommende episoden av realityserien, ifølge Contact Music.

Saken fortsetter nedenfor.

Det var imidlertid ikke bare fansen som raste mot 21-åringen og hennes nye kampanje. Også den frittalende frokost-TV-verten Piers Morgan tok til Twitter for å uttrykke sin mening.

- Den nye Pepsi-reklamen med Kendall Jenner er sjokkerende djevelsk. Absurd, politisk korrekt galskap, selvskryt og galskap for oversensitive, skev han.

Heldigvis forsikret hennes berømte storesøster Kim Kardashian (36), Kendall om at det kan skje alle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer