LENGE SINGEL: Kari Traa levde mange år som singel og bodde hjemme til hun var nesten 30 år gammel.  Foto: Samfoto
LENGE SINGEL: Kari Traa levde mange år som singel og bodde hjemme til hun var nesten 30 år gammel. Foto: SamfotoVis mer

- Jeg trodde kanskje at det var noe galt med meg

Kari Traa slet med å finne kjæreste og bodde hjemme til hun var 29 år.

SEOGHØR.NO: Den tidligere kulekjøreren Kari Traa (42) har gjort det svært godt både i sport, på TV, og gjennom sitt eget klesmerke. Også privat smiler livet til Traa, som bor på Voss med kjæresten Lars Haukom (42) og døtrene Hedda (5) og Silja (3).

Fremtidsutsiktene så ikke alltid like bra ut. På et tidspunkt fryktet den spreke blondinen at hun skulle ende opp alene.

- De jeg ville ha, ville ikke ha meg. Jeg trodde kanskje at det var noe galt med meg, at jeg funket best alene. At jeg var en litt sånn egenrådig dame som klarte seg selv. Du ser jo ikke for deg livet som enslig. Ikke jeg i alle fall, sier hun til VG Helg.

Flyttet hjemmefra som 29-åring

Hun trivdes godt hjemme hos foreldrene, og flyttet ikke ut før hun nærmet seg 30 år. Kjæresten møtte hun under et fallskjermhopp på Voss i 2009. Traa elsker adrenalin-rush og vekket oppsikt da hun hoppet i fallskjerm da hun var gravid.

FANT DRØMMEMANNEN: Under et fallskjermhopp i 2009 møtte Traa sin nåværende kjæreste Lars Haukom. Paret har to barn sammen.
FANT DRØMMEMANNEN: Under et fallskjermhopp i 2009 møtte Traa sin nåværende kjæreste Lars Haukom. Paret har to barn sammen. Vis mer

42-åringen har tidligere uttalt at kjæresten er flinkere til å være aktiv med barna.

- Jeg er ikke så flink til å ta med barna på å male og perle og sånn, selv om jeg digger å gjøre det selv. Jeg synes de lager så mye rart, men øvelse gjør jo mester. Så her må jeg skjerpe meg. Men når jeg får tid til å gjøre ting på barnas premisser, føler jeg at alt går lettere, selv om det kanskje tar litt lenger tid, har hun tidligere uttalt til magasinet PlussTid.

Aktuell i ny sport

Kari Traa er tidligere olympisk mester, har vunnet sølv og bronse i OL, og den totale verdenscupen flere ganger. I tillegg til flere NM-titler. Nå er hun klar for et nytt internasjonalt mesterskap. I august deltar hun i NM i «Vertical Formation Skydiving», sammen med lagvenninnene i «Team Butterfly».

OLYMPISK MESTER: Kari Traa er tidligere olympisk mester, har vunnet sølv i OL, vunnet bronse i OL, vunnet den totale verdenscupen flere ganger og vunnet flere NM-titler.  Foto: Ap
OLYMPISK MESTER: Kari Traa er tidligere olympisk mester, har vunnet sølv i OL, vunnet bronse i OL, vunnet den totale verdenscupen flere ganger og vunnet flere NM-titler. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: Hadde ikke taklet det som 18-åring