UTE: Alex Rosén imponerte med sitt shownummer sammen med to dansepartnere, men måtte til slutt forlate konkurransen.  Foto: Thomas Reisæther/TV 2
UTE: Alex Rosén imponerte med sitt shownummer sammen med to dansepartnere, men måtte til slutt forlate konkurransen. Foto: Thomas Reisæther/TV 2Vis mer

- Jeg trodde jo jeg skulle vinne!

Alex Rosén kom på femteplass i TV-konkurransen.

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld var den tiende sendingen i «Skal vi danse», og deltagerne hadde latt seg inspirere av ikoniske dansenummer denne kvelden.

Markus Bailey ga alt som MC Hammer, Eilev Bjerkerud var grønn i ansiktet som Jim Carreys «Masken» og Raylee utfordret seg selv med et nummer fra filmklassikeren «Singin in the rain».

Nå som konkurransen tilspisser seg er det ikke lenger nok å bare danse én dans, derfor måtte alle kjendisene også prøve seg på jive denne kvelden der de kunne sikre seg noen ekstra poeng.

Til slutt ble det duell mellom Markus Bailey, Alex Rosén og sistnevnte måtte forlate konkurransen.

- Det kom overraskende. Jeg hadde jo regnet med å vinne, spøkte Alex.

- Det har vært en stor opplevelse, som en stor ekspedisjon, sa programlederen som la til at han har gått ned hele 13 kilo!

DUELL: Alex Rosén og Markus Bailey havnet i duell og fikk begge svært gode tilbakemeldinger fra dommerne etter å ha fremført hver sin dans for andre gang.  Foto: Thomas Reisæther/TV 2
DUELL: Alex Rosén og Markus Bailey havnet i duell og fikk begge svært gode tilbakemeldinger fra dommerne etter å ha fremført hver sin dans for andre gang. Foto: Thomas Reisæther/TV 2 Vis mer

De gjenværende deltagerne er: «Farmen»-vinner Eilev Bjerkerud (27), programleder Markus Bailey (24), tidligere snowboardproff Stine Brun Kjeldaas (41) og artist Raylee Kristiansen (19).

Trener mer enn de andre

Etter lørdagens sending er det altså bare fire deltagere igjen, som alle har ofret blod, svette og timevis med intensiv dansetrening for å nå sine mål på parketten.

AMBISIØS: Eilev Bjerkerud og Nadya Khamitskaya har fått mye skryt av dommerne.  Foto: Tor Lindseth
AMBISIØS: Eilev Bjerkerud og Nadya Khamitskaya har fått mye skryt av dommerne. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Tidligere reality-vinner Eilev Bjerkerud er en av de som virkelig har imponert, sammen med dansepartner Nadya Khamitskaya. Han øver timevis hver dag, og målet er selvsagt finalen.

- Planen er å trene mer enn de andre. Jeg er veldig innstilt på å komme meg til finalen. Gjør jeg det blir jeg meget fornøyd, men ryker jeg tidligere blir det en skikkelig nedtur, sier Eilev til Seoghør.no.

Røket ut

I forrige uke var det artisten Petter «Katastrofe» Kristiansen som måtte forlate konkurransen etter en duell mot Stine Brun Kjeldaas. Uken før var det artist Jenny Jenssen som sa farvel.

UTE: I forrige uke var det Petter Kristiansen som forlot konkurransen, samt hans dansepartner Marianne Sandaker.  Foto: TV 2
UTE: I forrige uke var det Petter Kristiansen som forlot konkurransen, samt hans dansepartner Marianne Sandaker. Foto: TV 2 Vis mer

Skistjernen Kristin Størmer Steira, skihopper Roger Ruud, værmelder Eli Kari Gjengedal, blogger Camilla Pihl og ishockey-spiller Glenn Jensen har en etter en røket ut av årets danse-konkurranse.

Fant lykken på parketten

I fjor var det artisten Adelén Rusillo Steen (19) som vant hele konkurransen med Benjamin Jayakoddi (21), som i år danser med snowboardstjerne Stine Brun Kjeldaas (41).

TOK SEIEREN: Artisten Adelén vant fjorårets konkurranse og fant lykken med sin dansepartner Benjamin Jayakoddy.
TOK SEIEREN: Artisten Adelén vant fjorårets konkurranse og fant lykken med sin dansepartner Benjamin Jayakoddy. Vis mer

Se og Hør kunne nylig avsløre at den vakre Hortensjenta har funnet lykken med sin tidligere dansepartner også privat.

– Vi hadde falt for hverandre og var på dansetrening hele tiden for å være sammen. Vi kunne sitte og prate i timevis. Det ble til at vi danset ekstra mye, så ikke folk skulle lure på hvorfor vi hang sammen hele tiden. Men nå kan vi endelig vise vår kjærlighet, avslørte Adelén til Se og Hør.

LES OGSÅ: Jenny ute av dansen