- Jeg trodde jeg ville ende opp som narkolanger

Rockestjernen avslører sin ukjente fortid.

VANSKELIG OPPVEKST: Jared Leto var lenge på skråplanet og sier det bare er flaks at han endte opp som skuespiller. Foto: All Over Press
VANSKELIG OPPVEKST: Jared Leto var lenge på skråplanet og sier det bare er flaks at han endte opp som skuespiller. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: En av Jared Letos mest minneverdige filmroller er da han spilte heroinavhengig i «Requiem for a Dream».

I virkeligheten kunne skuespilleren og «30 Seconds to Mars»-vokalisten også lett endt opp på feil side av loven. Han holdt nemlig på å rote seg bort i narkotikaens underverden som tenåring.

- Jeg kom til et veiskille i livet da jeg var 16 år. Jeg visste ikke at jeg kom til å ende opp med å bli skuespiller. Jeg trodde kanskje jeg ville bli artist eller maler. Eller narkolanger, avslører han i et intervju med The Big Issue magazine, ifølge E! News.

- Jeg visste ikke hvilken vei jeg skulle velge. Det er bare flaks at jeg valgte det ene fremfor det andre, forteller han.

Hollywood-stjernen, som nylig var på besøk i Norge, innrømmer at han selv brukte narkotika og er redd han hadde endt opp som kriminell hvis han ikke hadde oppdaget sine kunstneriske ferdigheter.

- Det første jeg ville ha oppdaget hvis jeg møtte meg selv som tenåring nå, var at lommeboka mi var borte. Jeg var ganske tøff på utsiden og var vanskelig å knekke. Jeg var ofte i trøbbel med myndighetene eller andre personer som lagde regler eller lover.

Leto tror at hans trøblete oppvekst og det at han droppet ut av skolen påvirket ham mye.

- Når man er yngre har man ikke alt verktøyet man trenger for å takle slike utfordringer. Sannsynligvis var mye av oppførselen min knyttet til narkotikamisbruket mitt, innrømmer han.LES OGSÅ: - Jeg spiste egentlig ingenting

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer