- Jeg trodde jeg ville dø

For første gang snakker Miley om sin brutte forlovelse.

PLANLA BRYLLUP: Liam Hemsworth og Miley Cyrus møttes i kulissene under innspillingen av den romantiske komedien «The Last Song» , som ble spilt inn i 2009, og ble kjærester kort tid etter.
PLANLA BRYLLUP: Liam Hemsworth og Miley Cyrus møttes i kulissene under innspillingen av den romantiske komedien «The Last Song» , som ble spilt inn i 2009, og ble kjærester kort tid etter. Vis mer

SEOGHØR.NO: I september i fjor brøt Miley Cyrus (21) og skuespillerkjæresten Liam Hemsworth (24) forlovelsen etter å ha vært sammen i fire år.

I et intervju med Elle magazine snakker nå musikeren og den tidligere Hannah Montana-stjernen ut om bruddet med både Hemsworth og Disney, i tillegg til det å vokse opp.

- Jeg føler meg veldig heldig. Mange barnestjerner blir helt gale eller gror fast i det de en gang var i stedet for å bli det de var ment til å være, forteller hun, ifølge E!News.com.

- Jeg var jo forlovet og gikk gjennom et veldig intenst brudd. Da jeg var sammen med ham og da jeg var en del av Disney, så var det jeg fryktet mest å ikke vite hvor jeg skulle gjøre av meg når Disney ble borte eller når jeg ikke hadde ham lenger.

- Kom styrket ut av bruddet

Og selv om det var en tøff periode å komme seg gjennom, hevder Miley at hun har kommet styrket ut av hendelsen og har det bedre enn på lenge.

- Nå er jeg fri fra begge disse tingene, og jeg har det bra. Jeg ligger alene i senga om natta, og det går helt fint. Jeg er sterkere nå enn for tre år siden. Da trodde jeg at jeg ville dø dersom jeg ikke hadde kjæreste, sier hun til bladet.

I etterkant av bruddet hadde Hemsworth en het flørt med meksikanske skjønnheten Eiza Gonzales (23), og Cyrus har blitt koblet til kjekkasen Jared Leto (42) og skuespilleren Kellan Lutz (28).

VÅGAL: I løpet av det siste året har Miley forandret image totalt. Hun spiller kraftig på sex og har utagerende sceneshow, noe hun har blitt kraftig kritisert for. Foto: Interstar/NPG.com/All Over Press
VÅGAL: I løpet av det siste året har Miley forandret image totalt. Hun spiller kraftig på sex og har utagerende sceneshow, noe hun har blitt kraftig kritisert for. Foto: Interstar/NPG.com/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Toppløst Miley-bilde lekket på nett