- Jeg trodde jeg var søppel

Adil Khan fikk angst under NRK-innspilling.

<strong>HAR SLITT MED ANGST:</strong> Adil Khan forteller åpenhjertig om psykiske utfordringer i et større intervju med Dagbladet Fredag. Foto: Per Ervland/Seher.no
HAR SLITT MED ANGST: Adil Khan forteller åpenhjertig om psykiske utfordringer i et større intervju med Dagbladet Fredag. Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Danser og skuespiller Adil Khan (28) er aktuell som dommer i Norske talenter, og snart klar som hovedrolleinnehaver i den kommende NRK-serien Taxi.

I Dagbladet Fredag denne uken snakker den sympatiske artisten ut om oppvekst og forventninger til seg selv. Og om fravær av den selvtilliten de fleste vil gå ut fra at han besitter.

Mot slutten av innspillingen av NRKs Taxi ble det ekstra tungt. Han jobbet med alt annet enn dans, hans virkelige lidenskap.

Angsten kom krypende idet han skulle ha to uker fri før han tok fatt på teateroppsetningen av Trollbyen, skriver Dagbladet Fredag.

- Hva skulle jeg fylle tiden med? Tanken på at jeg ikke hadde noen utdannelse og ikke hadde dansen lenger, var kvelende. Jeg visste ikke hvem jeg var lenger. Jeg gikk inn i en jævla kjip boble. Jeg pinte meg selv, trodde jeg var søppel. Jeg så meg ikke i speilet en gang. Jeg hatet meg selv, forteller han.

I dag har Adil det mye bedre - sammen med kjæresten Pia.

- Det er første gangen i livet jeg møter ei jente som inspirerer meg til å bli bedre. Jeg har funnet roen i en alder av 28, sier Adil til Dagbladet Fredag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Etter dette har vi ingen hemninter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer