- Jeg trodde jeg var forelsket

Evan Rachel Wood (27) om det kontroverisielle forholdet til sjokkrocker Marilyn Manson (46).

OMDISKUTERT PAR: Det var mange som mente mye om forholdet mellom Evan Rachel Wood og den nesten 20 år eldre rockeren Marilyn Manson. I et nytt intervju forteller filmstjernen hvordan hun opplevde forholdet. Her er de to sammen i Berlin i april 2007.  Foto: wenn.com
OMDISKUTERT PAR: Det var mange som mente mye om forholdet mellom Evan Rachel Wood og den nesten 20 år eldre rockeren Marilyn Manson. I et nytt intervju forteller filmstjernen hvordan hun opplevde forholdet. Her er de to sammen i Berlin i april 2007. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 19 år gammel skapte Evan Rachel Wood (27) overskrifter, da hun ble sammen med den mye eldre sjokkrockeren Marilyn Manson (46).

Filmstjernen og den kontroversielle musikeren var et par fra 2007 til utgangen av 2008, før de ble gjenforent omlag ett år senere. I januar 2010 ble forlovelsen deres annonsert, men forholdet tok slutt på sensommeren samme år.

I et intervju med Net-A-Porter-magasinet The Edit åpner «The Wrestler»-skuespilleren seg om forholdet. 27-åringen avviser at hun innledet romansen med Manson som et opprør mot «flink pike»-tenårene sine.

- Jeg trodde jeg var forelsket. Jeg gjorde det ikke for å få frem et poeng eller være opprørsk. Selvsagt, jeg ville bryte ut av en slags form - jeg visste at jeg var råere, mer alternativ, rar. Og han var akkurat det jeg trengte, fordi jeg følte meg så fri sammen med ham. Den friheten var tiltrekkende, sier Wood.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer