- Jeg trodde jeg var festens store midtpunkt

Sondre Lerche intervjuet i Rolling Stone.

SUKSESS: Den norske artisten Sondre Lerche har gjort det stort over dammen, og hadde nylig musikkvideoslipp hos Rolling Stone. I fjor var han programleder for The Voice på TV2.  Foto: Espen Solli / Se og Hør
SUKSESS: Den norske artisten Sondre Lerche har gjort det stort over dammen, og hadde nylig musikkvideoslipp hos Rolling Stone. I fjor var han programleder for The Voice på TV2. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Bergens-artisten Sondre Lerche (32) er aktuell med sitt fjerde album, og i den forbindelse var det denne uken verdenspremiere på musikkvideoen til låten «Bad Law» på nettstedet til det eminente musikkmagasinet Rolling Stone.

I musikkvideoen ser man balnt annet 31-åringen hoppe og danse rundt på en fest, og ender til slutt opp på gulvet med masse festrekvisitta rundt seg.

«Se Sondre Lerche ydmyke seg selv i «Bad Law»-videopremiere», skriver magasinet, og i intervjuet utdyper Lerche bakgrunnen for låten:

KJÆRESTER: I fjor gikk Sondre Lerche og kona Mona Fastvold fra hverandre. Han har funnet lykken på nytt med tidligere blogger Linnea Myhre. Her fra en filmpremiere i Oslo i januar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJÆRESTER: I fjor gikk Sondre Lerche og kona Mona Fastvold fra hverandre. Han har funnet lykken på nytt med tidligere blogger Linnea Myhre. Her fra en filmpremiere i Oslo i januar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- På en gudsforlatt kveld i fjor var jeg ute med noen venner, og jeg trodde jeg var festens midtpunkt helt til noen kom bort til meg og sa at jeg like godt bare kunne stikke om jeg skulle ødlegge festen for alle de andre. Jeg hadde danset intens og lystig, men samtidig revet ned masse dekor.

Han fortsetter:

- Etterhvert prøvde jeg også å rive ned deler av interiøret på selve bygningen. Jeg var han karen, noe som overrasket meg ettersom jeg ikke hadde drukket spesielt mye, og vanligvis har sånn nogenlunde god oversikt over mine omgivelser.

Albumet har fått tittelen «Please» og ble, ifølge Rolling Stone, skrevet mens han var midt oppi separasjonen fra ekskona Mona Fastvold (33) i fjor.

Siden har Lerche funnet lykken med den tidligere «sinnabloggeren» Linnea Myhre (24), som til høsten er aktuell i «Skal vi danse» på TV2.

Se musikkvideoen her:

LES OGSÅ: Ekskona hyllet Sondre etter prisutdeling