- Jeg trodde jeg var ferdig på TV etter dette

Hasse Hope ble flau da han så seg selv i «Tweet4Tweet».

LUNKEN MOTTAKELSE: NRK3-programmet «Tweet4Tweet» slo ikke an blant seere eller kritikere, da det gikk på luften i 2012. (f.v.: Hasse Hope, Jenny Skavlan, Øyvind Vogt) Foto: NRK
LUNKEN MOTTAKELSE: NRK3-programmet «Tweet4Tweet» slo ikke an blant seere eller kritikere, da det gikk på luften i 2012. (f.v.: Hasse Hope, Jenny Skavlan, Øyvind Vogt) Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hasse Hope (27) har hatt stor suksess som programleder sammen med Erik Solbakken i underholdningsprogrammet «Karl Johan» på NRK1.

Like bra gikk det ikke, da han i fjor debuterte i satireprogrammet «Tweet4Tweet» på NRK3 sammen med Jenny Skavlan og komikeren Øyvind Vogt.

Trioen måtte tåle skarp kritikk og dårlige seertall for programmet.Programmet ble kalt alt fra «klein og uferdig komikk» til «seig satire» av landets største aviser.

Fryktet for karrieren

SUKSESS: Hasse Hope og Erik Solbakken gjør for tiden suksess på NRK1 med programmet «Karl Johan». Foto: NRK
SUKSESS: Hasse Hope og Erik Solbakken gjør for tiden suksess på NRK1 med programmet «Karl Johan». Foto: NRK Vis mer

I et intervju med nettsiden imiintoyou sier Hope at han fryktet han ikke ville få en TV-jobb igjen etter den dårlige starten.- Jeg trodde helt ærlig at jeg var ferdig i TV-bransjen etter ’Tweet4Tweet’. Jeg har sett på det i ettertid også, og jeg blir flau når jeg ser det. Humoren min passa ikke inn der, jeg var rett og slett ikke morsom.

- Det var helt jævlig. Men jeg har ikke vært så bevisst i karrierevalgene mine, innstillingen min er at det som skjer det skjer. Og så tenkte jeg vel at jeg fikk se hva som dukket opp i etterkant, forteller Hasse.

Lettelsen var derfor stor da han fikk tilbud om å jobbe med Erik Solbakken i «Karl Johan».

Erik (Solbakken, red.anm.) visste at jeg var langt nede etter ’Tweet4Tweet’, og han redda meg virkelig da han ringte og spurte om jeg ville være med å lage ’Karl Johan’. Jeg ble helt fjetret, forteller Hasse.

LES OGSÅ: Dette rødmer «Karl Johan»-gutta av

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer