TATT PÅ SENGEN: Ett år etter at Charlotte Perrelli og samboeren Anders Jensen ble foreldre har de forlovet seg.
 Foto: All Over Press Patrik ??sterberg
TATT PÅ SENGEN: Ett år etter at Charlotte Perrelli og samboeren Anders Jensen ble foreldre har de forlovet seg. Foto: All Over Press Patrik ??sterbergVis mer

- Jeg trodde jeg skulle svime av

MPG-vinneren Charlotte Perrelli ble overrasket med frieri på bursdagsfesten.

SEOGHØR.NO: Mandag fylte den svenske artisten Charlotte Perrelli 40 år, og i helgen ble hun feiret med brask og bram.

Perrelli trodde hun skulle underholde i en 60-årsdag søndag, men i stedet viste det seg at kjæresten Anders Jensen hadde arrangert en hemmelig bursdagsfest for henne i det skjulte.

- Nærmere 90 personer stod utenfor et vakkert opplyst Villa Pauli med champagne i hendene. Det var rød løper og en back drop hvor det stod Charlotte 40 år. Jeg ble helt målløs. For et fantastisk arrangement. Anders har lagt ned sin sjel i dette, skriver hun på bloggen sin.

- En lykkelig slutt på eventyret

Men festen var ikke den eneste overraskelsen kjæresten hadde på lur. Han gikk nemlig også ned på kne og fridde til Charlotte.

- Jeg trodde helt alvorlig at jeg skulle svime av. Jeg var helt uforberedt og hadde aldri kunne gjettet dette, skriver hun videre.

Paret har vært kjærester siden 2012, og i juli i fjor fikk de sønnen Adrian sammen. I tillegg har Perrelli to sønner fra et tidligere ekteskap, og Jensen en datter fra et tidligere ekteskap.

- Elskede Anders, hvilket nydelig menneske du er som har gjort alt dette for meg. Tenk at jeg skal gifte meg?! Denne gangen er både Anders og jeg sikre. Det blir en lykkelig slutt på eventyret, og som svar på sprøsmålet ditt: Om jeg vil elske deg i tusen og en natt? Så svarer jeg JA! avslutter hun blogginnlegget med.

LES OGSÅ: Clooney-bryllupet mye billigere enn antatt