BLE LAGT I BAKKEN: - Det var så flaut at jeg trodde jeg skulle dø, forteller Kelly om da pappa tok frem saksen. Hun har her bleket håret i forbindelse mad at hun skal delta i "Skal vi danse" denne høsten.  Foto: All Over Press
BLE LAGT I BAKKEN: - Det var så flaut at jeg trodde jeg skulle dø, forteller Kelly om da pappa tok frem saksen. Hun har her bleket håret i forbindelse mad at hun skal delta i "Skal vi danse" denne høsten. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg trodde jeg skulle dø

Ozzy Osbourne la sin 18 år gamle datter i bakken og klippet av henne undertøyet.

SEHER.NO: Rockeren Ozzy Osbourne (60) er kjent for å være en pappa av det mer tolerante slaget når det gjelder barnas forhold til alkohol og narkotika, men når det gjelder klær nøler han ikke med å sette foten ned.

Ozzys datter Kelly (24) avslører i et intervju at hun ble utsatt for det mange vil mene er et åpenbart overgrep da hennes pappa tok saksen fatt da han for seks år siden så et glimt av datterens nye g-streng idet hun bøyde seg ned.

- Han ropte "Har du på deg g-streng, Kelly? G-streng er for horer," sier Kelly ifølge nettstedet Contactmusic.

Kelly begynte å gråte da Ozzy la henne i bakken og klippet over undertøyet med en saks foran øynene på flere av hennes skolevenninner.

- Det var så flaut at jeg trodde jeg skulle dø. Mamma bøyde seg over kjøkkenvasken mens hun lo, og ropte "Ozzy! Nei", sier Kelly.

Kelly hevder imidlertid at hun har tilgitt faren i ettertid.

Nå gleder hun seg til Ozzy skal føre henne opp kirkegulvet. For ett år siden ble det nemlig kjent at Kelly hadde akseptert frieriet til kjæresten Luke Worrell (19).

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Vil operere brystene før bryllupet