REDD FOR Å DØ: Da Linni Meister fant ut av hun led av den verste typen svineinfluensa i vinter, fryktet hun at hun skulle dø. - Jeg hadde lest og sett på nyhetene at folk har mistet livet av denne type svineinfluensa, sier hun til Se og Hør. Foto: Stella Pictures
REDD FOR Å DØ: Da Linni Meister fant ut av hun led av den verste typen svineinfluensa i vinter, fryktet hun at hun skulle dø. - Jeg hadde lest og sett på nyhetene at folk har mistet livet av denne type svineinfluensa, sier hun til Se og Hør. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg trodde jeg skulle dø

Linni Meister ble brått rammet av alvorlig sykdom.

SEOGHØR.NO: Blogger, modell og ettbarnsmor Linni Meister (27) fikk et dramatisk start på 2013. I begynnelsen av januar ble hun veldig dårlig.

– Jeg ble plutselig skikkelig svimmel, kvalm og hadde vondt i hele kroppen. Jeg dro rett til legen, hvor det ble tatt tester av meg. Prøvene viste at jeg var rammet av den verste typen svineinfluensa, forteller 27-åringen i ukens Se og Hør Weekend.

Den flotte blondinen, som i høst deltok i «Skal vi danse», fryktet for sitt eget liv etter beskjeden fra legene.

– Det var fryktelig. Jeg hadde lest og sett på nyhetene at folk har mistet livet av denne type svineinfluensa, derfor ble jeg livredd, sier Linni åpenhjertig til Se og Hør.
 
Heldigvis kom TV-personligheten, som er mor til lille Dennis (3), til hektene igjen etter noen uker. Men hun avslører at hun fortsatt sliter med å komme seg tilbake til idealvekten etter sykdommen.

Les hele intervjuet med Linni Meister, samt om kjendisenes påskeplaner og kronprinsesse Marys smykkeskrin, i ukens Se og Hør Weekend som er i salg nå!

LES OGSÅ: Slik skjuler Fergie babymagen