PÅ BEDRINGENS VEI: Avril Lavigne ble alvorlig syk etter et flåttbitt hun trolig fikk i fjor vår. Foto: SipaUSA
PÅ BEDRINGENS VEI: Avril Lavigne ble alvorlig syk etter et flåttbitt hun trolig fikk i fjor vår. Foto: SipaUSAVis mer

- Jeg trodde jeg skulle dø

Etter fem måneder borte fra rampelyset snakker Avril Lavigne ut om sykdommen.

SEOGHØR.NO: Før jul gikk det rykter om at det var store problemer i forholdet mellom Avril Lavigne (30) og ektemannen Chad Kroeger (40).

Først avslørte paret at de har inngått en alkohol-avtale, som innebærer at ingen av dem har lov til å drikke når de ikke er sammen. Dette for å unngå fristelser.

Og popstjernen ble sett uten gifteringen da hun forlot kjendisbaren Chateau Marmont etter en jentekveld på byen.

Det hjalp ikke på ryktene at «Girlfriend»-sangeren ikke hadde vist seg offentlig siden september.

I desember fortalte derimot Lavigne i en privat Twitter-melding til en fan, som senere spredte seg som ild i tørt gress på internett, at grunnen til at hun har holdt seg unna rampelyset er fordi hun har vært syk.

- Jeg føler meg ikke bra. Jeg har noen helseproblemer. Så vær så snill å husk på meg i bønnene deres, skrev hun uten å avsløre hva hun feilte.

Saken fortsetter under bildet.

GOD STØTTE: I 2013 giftet Avril seg med musikeren Chad Kroeger. Bare ett år senere begynte skilsmisseryktene å gå fordi paret aldri viste seg sammen. Foto: Ap
GOD STØTTE: I 2013 giftet Avril seg med musikeren Chad Kroeger. Bare ett år senere begynte skilsmisseryktene å gå fordi paret aldri viste seg sammen. Foto: Ap Vis mer

Fått et nytt perspektiv på livet

Nå avslører Arvil i et intervju med People at hun har vært sengeliggende i fem måneder med infeksjonen borreliose etter et flåttbitt.

- Det føltes som jeg ikke fikk puste, og jeg klarte verken å snakke eller bevege meg. Jeg trodde jeg skulle dø, forteller hun.

Artisten var så dårlig at hun knapt kom seg ut av senga.

- Det var perioder jeg ikke klarte å dusje på en hel uke fordi jeg ikke kunne stå på beina. Det føltes som om livet ble sugd ut av meg.

Nå sier 30-åringen at hun er 80 prosent frisk og at sykdommen har gitt henne et nytt perspektiv på livet.

Senere denne måneden gir hun blant annet ut en ny singel til støtte for Paralympics i 2015.

- Nå vil jeg bare nyte resten av livet, sier hun.

I 2012 ble hele Norges villmann Lars Monsen alvorlig syk etter flåttbitt.

HITMAKER: Avril Lavigne har en rekke hits på samvittigheten, blant annet Complicated og Sk8er Boi.  Foto: Stella Pictures
HITMAKER: Avril Lavigne har en rekke hits på samvittigheten, blant annet Complicated og Sk8er Boi. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Han forteller folk at de skal skilles