- Jeg trodde jeg skulle dø da jeg kom hjem til Norge

Den folkekjære artisten Benedicte Adrian legger ikke skjul på at kjæresten Jann reddet henne fra en vanskelig tid i livet.

LYKKERUS: For omtrent to år siden ble det kjent at Benedicte Adrian hadde funnet lykken på nytt. Hennes utkårede er Jann Finsveen.  Foto: Andreas Fadum
LYKKERUS: For omtrent to år siden ble det kjent at Benedicte Adrian hadde funnet lykken på nytt. Hennes utkårede er Jann Finsveen. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For omtrent to år siden fant sanger Benedicte Adrian (52) kjærligheten med eventmanageren Jann Finsveen (52).

Hun ble truffet av Amors piler etter den vonde skilsmissen fra den franske piloten Gauthier Mouton i 2011.

Til ukebladet Her og Nå forteller den folkekjære sangeren om hvordan det nye forholdet reparerte hennes knuste hjerte. 

- Jeg trodde jeg skulle dø da jeg kom hjem til Norge etter 12 år i Frankrike. Jeg trodde jeg skulle gå i oppløsning. Så møtte jeg Jann. Det er ingen tvil om at kjærlighet ikke bare gjør blind, den gjør også sterk og glad, forteller hun til ukebladet.

LYKKELIG: Benedicte Adrian stråler om dagen, og hun takker kjæresten Jann for det gode humøret.  Foto: Andreas Fadum
LYKKELIG: Benedicte Adrian stråler om dagen, og hun takker kjæresten Jann for det gode humøret. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Dollie de Luxe-profilen legger ikke skjul på at Jann kom inn i livet hennes på riktig tidspunkt, og at hun har blitt sterkere etter hun møtte sin utkårede. 

- Det er noe med det vi to har, vi passer sammen på et dypere nivå som gjør at jeg føler meg sterkere og tryggere. Det føles veldig deilig, både for meg selv som artist og som privatperson, sier den vakre artisten til Her og Nå. 

Gjør hverandre gode

Det var først tre år etter skilsmissen med franskmannen at Benedicte følte seg klar for å starte et nytt kapittel i livet. Hun sparer sjelden på godordene når hun snakker om sin nye kjæreste.

– Vi har det så bra sammen. Vi er på en sånn positiv bølge. Vi gjør hverandre gode, har hun tidligere fortalt til Se og Hør. 

52-åringen fant en ny glede etter hun fikk en ny mann i livet sitt.

– Jeg føler meg så heldig som har fått Jann inn i livet mitt. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle si at livet begynte etter at jeg fylte 50 år. Det er mye på grunn av ham, har Benedicte skrytt

Gullstrupen har barna Viktor og Alexia med eks-mannen, og familien bodde 12 år i Sør-Frankrike før de skilte lag i 2011. Nå er Benedicte og de to barna bosatt i Oslo. 

TENKER PÅ Å FLYTTE SAMMEN: Benedicte Adrian med kjæresten har fremdeles ikke flyttet sammen, men innrømmer til Her og Nå at det ikke er umulig at det skjer i løpet av året.  Foto: Andreas Fadum
TENKER PÅ Å FLYTTE SAMMEN: Benedicte Adrian med kjæresten har fremdeles ikke flyttet sammen, men innrømmer til Her og Nå at det ikke er umulig at det skjer i løpet av året. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: Snakker om skilsmissen for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer