- Jeg trodde jeg kom til å dø

Rapperen Eminem trodde han skulle dø av overdose, men ville leve for barnas skyld.

STJERNE: Rapperen Eminem har lenge vært en av verdens største artister. Foto: Fame Flynet
STJERNE: Rapperen Eminem har lenge vært en av verdens største artister. Foto: Fame Flynet Vis mer
SEOGHØR.NO: Rapstjernen Eminem (40), kjent fra hitlåter som «Stan» og «Loose Yourself»  forteller nå åpent om sin trøblete historie med narkotika. Eminems misbruk tok nesten livet av den populære artisten.

I dokumentarfilmen «How To Make Money Selling Drugs», kommer rapperen med sjokkerende avsløringer. Eminem forteller at han var sikker på at han kom til å dø. 

- Jeg er ikke helt sikker på når det begynte å bli et problem. Jeg husker bare at jeg begynte å like det mer og mer. Hadde jeg ankommet sykehuset rundt to timer senere hadde jeg dødd. Organene mine var i ferd med å slå seg av. Leveren min, nyrene, alt sammen. Legene trodde ikke jeg kom til å klare meg, sier Eminem ifølge Mirror. 

Eminem, som egentlig heter Marshall Mathers, legger til at han etter den skremmende episoden ikke sov på tre uker, og senere fikk tilbakefall. 

40-åringen har ofte brukt sin 17 år gamle datter, Hailie, som inspirasjonskilde. I filmen forteller artisten at det er kjærligheten til barna som har holdt ham i livet.

- Jeg husker jeg gikk rundt i huset, hver eneste dag, og tenkte: «Jeg kommer til å dø». Men da så jeg på døtrene mine, og forsto jeg at jeg måtte holde meg i livet for deres skyld.

I dokumentaren, som ble sluppet i USA denne helgen, forklarer rapperen at han nå er rusfri, men at det fremdeles er en vanskelig prosess.

- Jeg vokser. Jeg trodde aldri at det var mulig å være naturlig glad eller fungere på en normal måte uten rusmidler, sier Eminem ifølge avisen.


LES OGSÅ:    - Slutt å hore deg rundt med alle karene du ser!