VAR LIVREDD: - Jeg trodde jeg kom til å bli voldtatt og at Zoe skulle bli bortført, forteller Carola til bladet Foreldre & Barn ifølge Her og Nå Foto: STELLA PICTURES
VAR LIVREDD: - Jeg trodde jeg kom til å bli voldtatt og at Zoe skulle bli bortført, forteller Carola til bladet Foreldre & Barn ifølge Her og Nå Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Jeg trodde jeg kom til å bli voldtatt

Den svenske popstjernen Carola Häggkvist opplevde marerittet i Sør-Afrika.

SEOGHØR.NO:  Den svenske artisten Carola Häggkvist (46) har flere ganger tidligere besøkt Sør-Afrika i forbindelse med jobb og ferie. Men turen da sangeren skulle hente hjem sin adoptivdatter Zoe (3) hjem fra barnehjemmet ble helt annerledes.

I et intervju med bladet Foreldre & Barn forteller artisten åpenhjertig om dramatikken hun opplevde i det afrikanske landet, ifølge Her og Nå.

Da Carola var ute for å handle klær til datteren, forsnakket hun seg og sa at hun skulle adoptere. Men i Sør-Afrika er ikke adopsjon et populært tema.

- Jeg skulle ha visst det før jeg dro nedover. Nå kom det som en kalddusj, og jeg støtte på det flere ganger. I passkontrollen ble det stilt spørsmål om dette faktisk var mitt barn, forteller Carola til bladet ifølge Her og Nå.

Under oppholdet befant Carola og datteren seg en gang ute etter at det hadde begynt å bli mørkt. Da ble den svenske artisten livredd.

- Jeg spurte et par om de kunne være så snille og følge meg til hotellet mot betaling.
Men de sa at det ikke var noe å være redd for, og at jeg kunne snakke med politiet.

- Jeg så en politimann lenger bort. Han tittet på meg og begynte å gå mot meg. Plutselig ble jeg usikker. Det viste seg at han var blitt mistenksom.

- Han sa jeg måtte bli med ham rundt hjørnet, og da ble jeg virkelig redd. Jeg trodde jeg kom til å bli voldtatt og at Zoe skulle bli bortført.


- En rusten bil kom mot oss i full fart og stanset. Politimannen sa jeg kunne velge - enten forlot han meg der med folkene i bilen eller så måtte jeg bli med ham til politistasjonen. Jeg svarte at jeg ville se identifikasjon og han viste meg et plastskilt som ikke så ekte ut, sier Carola til Foreldre & Barn.

Datteren Zoe satt i barnevognen gjennom hele episoden, men reddet også Carola da politimannen spurte Zoe om hvor mammaen hennes var.

- «There's mommy», svarte Zoe og snudde seg og pekte på meg, forteller en lettet Carola til bladet.

Carola har også sønnen Amadeus (13) med sin norske eksmann Runar Søgaard (45).

LES OGSÅ:   Gråter for sin nye datter