SENDTE NAKENBILDER: Glamourmodellen Sonia Wild (28) mottok nylig bilder av en naken Ashley Cole. Men Cole hevder det var en kompis som skrev meldingen. Foto: Stella Pictures
SENDTE NAKENBILDER: Glamourmodellen Sonia Wild (28) mottok nylig bilder av en naken Ashley Cole. Men Cole hevder det var en kompis som skrev meldingen. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg trodde jeg hadde slettet nakenbildet

Nakenbilder av ham ble sendt til modell, men fotballspilleren hevder det er kompisens skyld...

SEHER.NO: Glamourmodellen Sonia Wild (28) mottok nylig bilder av en naken Ashley Cole, hun svarte med å sende nakenbilder av selg selv. Nå fraskriver Ashley Cole seg all skyld.

"Chelsea"-stjernen hevder nemlig at han lånte bort en telefon til en kompis, og at det var kompisen som sendte meldingen.
 
- Det var dumt av meg å gi bort en telefon, mens nakenbildene fortsatt var på minnekortet. Jeg kan nesten ikke tro at det skjedde. Jeg trodde jeg hadde slettet dem, sier Cole til The Sun.

En kilde nær den britiske fotballstjernen avslører til The Sun at Cole er svært flau over det som har skjedd.

- Ashley er svært flau over det som har skjedd. Han tok nakenbildene bare på tull, og det var aldri meningen at noen skulle se dem. At han ble mildt sagt forbannet da han skjønte at bildene hadde blitt sendt til en glamourmodell, er ikke å overdrive.

Nå gjenstår det å se om Ashley Coles kone, "X Factor"-stjernen Cheryl Cole, tror på fotballspillerens forklaringer...

I mellomtiden kan hun kose seg i Victoria og David Beckhams "Beckingham Palace". Victoria har nemlig tilbudt Cheryl en plass å bo, til hun finner ut hva hun vil gjøre.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tilgir sin utro ektemann