- Jeg trodde jeg hadde hjernekreft

Mammarollen gjorde livet vanskelig for TV 2-Isabella.

LYKKELIG: Isabella Martinsen lever lykkelig sammen med kjæresten Magnus Due-Tønnessen. Men den populære værdamen avslører at alt ikke har vært like lett etter at hun ble mamma. Foto: Anders Myhren / Seher.no
LYKKELIG: Isabella Martinsen lever lykkelig sammen med kjæresten Magnus Due-Tønnessen. Men den populære værdamen avslører at alt ikke har vært like lett etter at hun ble mamma. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
SEHER.NO: TV 2s værdame Isabella Martinsen (31) har sin aller siste nyhetssending på nyttårsaften. Martinsen er lykkelig med Magnus Due-Tønnessen (28), og nylig ble hun også kåret til Norges mest sexy av magasinet MANN.

Men alt har ikke vært like lett for den populære værdamen, avslører hun til bladet MASSIV.

Å være nybakt mamma til datteren Filipa (5) var nemlig vanskelig.

- Jeg bekymret meg så mye at jeg ble svimmel. En natt på hyttetur våknet jeg og trodde at jeg hadde kreft i hodet, det var så ille at jeg ikke klarte å bevege det uten at jeg måtte kaste opp, forteller Martinsen til bladet.

Isabella kastet opp utover hele rommet. Men hun var ikke syk. Av legen fikk hun beskjed om at det hele skyldtes bekymringer.

- Det handlet nok mest om at jeg var veldig bekymret for datteren min, men det har jeg lært meg å leve med nå, sier hun i intervjuet med MASSIV.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: TV 2-Isabella har fått flere tilbud