- Jeg trodde ikke jeg var pen nok for ham

«House»-stjernen Olivia Wilde klyper seg fortsatt i armen etter at hun kapret Hollywood-kollegaen. Se video fra Hollywood-parets kjærlighetsferie!

Se video fra Olivia og Jasons kjærlighetsferie øverst i artikkelen, og bildespesial nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Olivia Wilde (29) - best kjent for sin rolle som Dr. Remy Hadley i den populære TV-serien «House» - har flere gangert blitt kåret til en av verdens mest sexy kvinner.

Men da Wilde forelsket seg i Hollywood-kollegaen Jason Sudeikis (37), var hun på langt nær sikker på at hun skulle klare å fange hans interesse.

- Jeg tenkte «jeg er ikke pen nok for ham og jeg er ikke hans type». Jeg kunne knapt vente på å høre ham snakke, sa hun nylig ifølge Daily Mail.

Wilde fikk imidlertid drømmen om en date med «30 Rock»-skuespilleren oppfylt, og avslører at det var god kontakt fra første stund.

I januar forlovet paret seg.

- Han er en fantastisk skuespiller, med en lynkjapp hjerne. Han så raskt den virkelige meg. Han var så kjekk, og han kunne danse, sier Wilde forelsket. 

Søndag viste paret sin kjærlighet på Hawaii, da de dukket opp på en av øygruppas kritthvite strender.

Paret kysset og flørtet i bølgene, før de gikk tett sammen langs stranden og hadde kun øyne for hverandre.

LES OGSÅ: Tok forloveden med på strippeklubb

KLARE FOR BRYLLUP: Olivia Wilde og Jason Sudeikis har vært forlovet siden januar. Foto: All Over Press
FRYKTET HUN IKKE VAR PEN NOK: Olivia Wilde sier hun fryktet at hun ikke var pen nok Jason Sudeikis da hun møtte ham første gang. Foto: All Over Press
POPULÆR: I tillegg til «House» har Olivia Wilde spilt i filmer som «The Change-Up» og «Tron» Foto: All Over Press
TESTET PADLEKUNSTEN: Olivia benyttet også anledningen på Hawaii-strunda til å kose seg med litt padling. Foto: All Over Press
DRØMMEBRYLLUP: Olivia Wilde og Jason Sudeikis ser nå fram til å bli mann og kone. Bryllusdatoen er foreløpig ikke kjent. Foto: All Over Press
POPULÆR: Olivia Wilde i rollen som legen Dr. Remy Hadley i TV-serien «House». Foto: NRK