Jegertvillingene:

- Jeg trodde ikke jeg hadde tålmodighet til unger

Kristine og Johanne Thybo Hansen snakker om sin nye tilværelse som stemødre.

NY TILVÆRELSE: Kristine og Johanne Thybo Hansen har slått seg til ro med kjærestene sine og deres barn. Nå snakker de ut om rollen som stemødre. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
NY TILVÆRELSE: Kristine og Johanne Thybo Hansen har slått seg til ro med kjærestene sine og deres barn. Nå snakker de ut om rollen som stemødre. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tvillingene Kristine (27) og Johanne Thybo Hansen (27) kan vel trygt sies å være blant landets tøffeste damer.

De har gjennom flere sesonger av tv-serien «Jegertvillingene» delt sitt villmarksliv med seerne, der de drar på jakt og turer både i inn- og utland.

Til tross for at tvillingene gjennom tv-skjermen gir inntrykk av at de tilbringer mye tid sammen, er ikke dette tilfelle. De er sammen når de spiller inn serien, men på privaten har kjærligheten trukket dem til ulike deler av vårt langstrakte land.

Mens Johanne nylig flyttet til Førde med kjæresten Ole Martin Helgås (37), flytter Kristine snart hjem til Nordreisa med sin kjære, Robert Bjørklund (37).

PÅ JAKT: Tvillingene Johanne og Kristine Thybo-Hansen fra Nordreisa er ikke som andre ungjenter. Som 15-åringer droppet de ut av skolen for gjøre jakt, fiske og villmarksliv til både jobb og hobby. Video: TVNorge Vis mer Vis mer Vis mer

Til Dagbladet forteller Johanne og Kristine om sin nye tilværelse.

Både Ole Martin og Robert har nemlig barn fra tidligere forhold, så de spreke tvillingene har tredd inn i rollen som stemødre. Utfordringen har de begge tatt på strak arm, og de trives godt med barn i huset.

- Jeg trodde ikke jeg hadde tålmodighet til unger, men jeg ser nå hvor bra det har gått. Jeg stortrives, og har blitt så glad i de ungene, sier Johanne.

Kristine synes på sin side at det er greit å få øve seg på et litt eldre barn før hun selv får barn en gang i fremtiden.

- I begynnelsen var det litt rart, jeg er ikke vant til unger, sier hun.

Viste frem kjæresten

Da Kristine og Johanne deltok på Gullruten i 2017, hadde førstnevnte med seg kjæresten på den røde løperen.

Saken fortsetter under videoen.

QUIZ: «Jegertvillingene» Kristine og Johanne Thybo Hansen fikk en utfordring i forkant av Gullruten. Førstnevnte viste også fram kjæresten på den røde løperen. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno Vis mer

Den vanligvis tøffe tv-jenta nølte ikke med å vise sin romantiske side da hun og kjæresten kysset foran kameraet, og hun kunne samtidig avsløre hvordan de to møttes.

- Han er kjæresten min. Vi møttes ute i skogen på trappa mi, sa Kristine og lo.

Saken fortsetter under bildet.

KLINTE TIL: Kristine og Robert kysset for kameraet under Gullruten i 2017. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KLINTE TIL: Kristine og Robert kysset for kameraet under Gullruten i 2017. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Til tross for at Johanne den gang var singel, var ikke Kristine i tvil om hvem av dem som kommmer til å få barn først.

- Johanne får nok barn først, vi er litt treige, sa hun til Se og Hør.

Blir kjent igjen

Siden 27-åringene dukket opp på tv-skjermen i 2015, har de både provovsert og fascinert det norske folk.

- I Nord-Norge får vi som regel gå i fred, men dersom vi beveger oss rundt i Oslo er det mange som kjenner oss igjen og vil ta «selfies», har Johanne tidligere sagt til Dagbladet.

Da de begge var deltakere i TV 2-suksessen «Farmen Kjendis» tidligere i år, fikk seerne bli enda bedre kjent med de tøffe tvillingene.

Saken fortsetter nedenfor.

«FARMEN KJENDIS»: Kristine og Johanne var begge på kjendisgården tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
«FARMEN KJENDIS»: Kristine og Johanne var begge på kjendisgården tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

I løpet av oppholdet på gården fikk de virkelig vist hva de var gode for, og Kristine knuste blant annet rekorden til Aylar Lie (34) i melkespannholding, på godt over åtte minutter.

Da tvillingene omsider møttes i tvekamp, var det Kristine som tapte, etter å ha planlagt sin egen hjemreise.

Til VG innrømmet Kristine at hun ønsket å reise hjem fordi hun var sliten og slet med søvnvansker. Etter oppholdet reiste 27-åringen rett hjem til kjæresten Robert.

- Herregud, det var så godt å se ham igjen! Jeg tror vi sto i ti minutter og klemte hverandre på flyplassen. Det kom folk bort til oss, men vi bare overså dem fullstendig. Etterpå feiret vi med sushi og hvitvin, fortalte Kristine til avisen.

LES OGSÅ: - Han har vært nervøs

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer