TOK FEIL: Jamie Cullum trodde ikke han hadde sjans på Sophie Dahl, men nå er paret gift og har to barn sammen. Foto: REX/Richard Young/All Over Press
TOK FEIL: Jamie Cullum trodde ikke han hadde sjans på Sophie Dahl, men nå er paret gift og har to barn sammen. Foto: REX/Richard Young/All Over PressVis mer

- Jeg trodde ikke jeg hadde sjanse på henne

Jamie Cullum trodde sitt unge utseende skulle hindre ham i å finne drømmedama.

USIKKER: Cullum forteller at han har vært usikker på seg selv, på grunn av utseendet. Foto: All Over Press
USIKKER: Cullum forteller at han har vært usikker på seg selv, på grunn av utseendet. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Det britiske stjerneparet Jamie Cullum (34) og Sophie Dahl (36) er stormende forelsket og har to barn sammen.

Men da Cullum gjestet The Jonathan Ross Show fortalte han om tiden før han ble sammen med Dahl. Han trodde nemlig ikke han hadde en mulighet til å bli sammen med henne.

- Da jeg møtte henne for aller første gang, trodde jeg ikke det var en bitteliten sjanse i havet, så jeg tok det veldig rolig, noe som faktisk funket. Jeg trodde bokstavelig talt at det ikke en gang fantes en ørliten sjanse, sier han ifølge Daily Mail.

Artisten tok imidlertid feil, og i 2010 giftet han seg med Sophie, som er 20 centimeter høyere enn ham.

Cullum snakket også ut om hvor usikker han har vært på seg selv, på grunn av utseendet.

- Folk har alltid trodd jeg var tolv år gammel. En gang forsøkte jeg å kjøpe en flaske vin i butikken til Sophie. Jeg hadde på meg dress og hadde med meg barna. Men 18-åringen i kassa fortalte meg at jeg måtte vise legitimasjon.

LES OGSÅ: Avslørte fødselen på Twitter