- Jeg trodde ikke jeg gjorde noe galt ved å forelske meg

Popstjernen letter på sløret om sitt turbulente forhold til Justin Bieber.

POPULÆRE EKSER: Popstjernene Selena Gomez og Justin Bieber ble raskt medias yndlinger, og fansen sørget sammen med dem hver gang det ble slutt. Her er de sammen under Oscars Vanity Fair-feste i 2011.  Foto: NTB Scanpix
POPULÆRE EKSER: Popstjernene Selena Gomez og Justin Bieber ble raskt medias yndlinger, og fansen sørget sammen med dem hver gang det ble slutt. Her er de sammen under Oscars Vanity Fair-feste i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I tre år var Selena Gomez (23) kjæreste med Justin Bieber (21). En hel verden fulgte hvert eneste steg de to unge popstjernene tok, og fikk med seg alle opp- og nedturene duoen gikk gjennom.

Etter en rekke brudd og gjenforeninger ble det slutt for siste gang mellom dem i 2013. Likevel nekter både fans og presse å gi helt slipp på dem som par, noe Selena begynner å bli lei av.

- Det er vanskelig for folk å separere oss. Internett ønsker å fryse øyebikket og hele tiden repetere forholdet vårt, forteller Selena til Sunday Times, ifølge Billboard.com.

Saken fortsetter under bildet.

ROMANTISK FERIE PÅ HAWAII: Hvorenn Selena og Justin befant seg, så fanget et eller annet kamera dem opp.  Foto:  Splash News/ All Over Press
ROMANTISK FERIE PÅ HAWAII: Hvorenn Selena og Justin befant seg, så fanget et eller annet kamera dem opp. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Følte seg ødelagt

Selv om den vakre sangfuglen sier at hun ikke angrer på de turbulente årene sammen med «Baby»-stjernen, innrømmer hun at den enorme medieoppmerksomheten tæret på henne.

- Jeg trodde ikke jeg gjorde noe galt ved å forelske meg. Det er et enormt press og prøve å fremstå som det perfekte paret, for deretter å bli ødelagt av media fordi det selger bra. Alt dette blir raskt mer vanskelig når man er tenåring i tillegg.

I 2014 slapp Selena låten «The Heart Wants What it Wants» som handler om kjærlighetssorgen hun slet med etter bruddet fra Justin.

I dag insisterer hun derimot på at hun har gått videre og endelig nyter singellivet.

Saken fortsetter under bildet.

GOD STØTTE: Taylor Swift og Selena Gomez har vært venner i en årrekke, og Taylor har hjulpet Selena gjennom flere vonde kjærlighetsbrudd. Her er de sammen i 2011. Foto: AP
GOD STØTTE: Taylor Swift og Selena Gomez har vært venner i en årrekke, og Taylor har hjulpet Selena gjennom flere vonde kjærlighetsbrudd. Her er de sammen i 2011. Foto: AP Vis mer

- Jeg har jobbet utrolig hardt i det siste. Jeg dater, men jeg ønsker egentlig ikke noe seriøst akkurat nå.

Til tross for et vanskelig kjærlighetsliv, så har 23-åringen et lite knippe svært gode venner rundt seg. En av dem er bestevenninnen og artistkollega Taylor Swift (25).

- Jeg kan telle på en hånd hvilke mennesker jeg kan ringe og som vil være der for meg. Taylor er et av de fineste menneskene jeg vet om. Jeg var knust da det ble slutt med min første kjæreste, og da fløy hun dit jeg var for å gi meg hjemmelagede kaker og masse junk food.

Før Bieber var Selena sammen med artisten Nick Jonas (22).

LES OGSÅ: - Jeg elsker kroppen min

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer